Alles voor bouwers

In elke bouwfase, van ontwerp tot afbouw, heeft u aan ons een innovatieve en ervaren partner. Of het nu gaat om woningen of utiliteitsbouw. Wij leveren een totaalpakket van betonmortel, droge mortel en (architectonisch) prefab beton. Bovendien zijn we onder de merknaam Coba succesvol als leverancier in de afbouwmarkt.

Vernieuwend én verantwoord bouwen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Innovatief bouwen zien wij als vraaggericht denken, duurzaam bouwen en tegelijkertijd de kosten verlagen. Dat kunnen we niet alleen. We zoeken daarom actief naar slimme samenwerkingsvormen met een projectoverstijgend karakter, omdat echte verbeteringen niet in, maar juist tussen organisaties plaatsvinden.

Hoe kunnen wij uw bouwplaats logistiek optimaliseren?

Deze vraag daagt ons onder andere uit om het meest geavanceerde silo-park van Nederland te ontwikkelen. Met slimme verwerkingsapparatuur en bijbehorende logistiek op en rond de bouwplaats. Maar ook kunnen wij u geheel ontzorgen door de levering van diverse prefab beton.

Met welke vraag daagt u ons uit? Wilt u sneller en efficiënter werken? Minder afval op de bouwplaats? Of werken aan een constante hoogwaardige mortelkwaliteit? Wij denken graag met u mee.
 

 

Ga naar alle productgroepen

Wij maken voor u de volgende producten:


Meer projecten

Nieuwe projecten:

Nieuws voor Bouwers