Efficiënt werken met silo-service 

De druk op uw planning wordt steeds groter en daarmee ook de noodzaak om efficiënt te werken. Toch gebeuren veel handelingen op de bouwplaats nog handmatig. Zo zijn er veel onnodige kraanbewegingen en is er bij het werken met droge mortels vaak sprake van rondslingerend afval en gesjouw met zakgoed. 

De Bruil silo-service is dé manier om uw effectiviteit te vergroten. Het is één en al gemak. Geen gesjouw met zakgoed en stofvrij. Met een gegarandeerd efficiëntere bouwplaatslogistiek.

Omdat ieder product een specifieke manier van verwerken vraagt, sluit de silo-service goed aan op uw bouwproces. Van grote projecten met meerdere silo’s tot een enkele mini-silo, al dan niet in combinatie met een pompsysteem: u bent altijd verzekerd van de best mogelijke apparatuur en bijbehorende logistiek. Zo werkt u sneller en efficiënter, zodat u uw planning kunt halen.

Neem hier direct contact op

Meer producten bekijken?

Unieke Bruil silo-service

Onze silo-service is eenvoudig en gemakkelijk aan te passen aan elke bouwsituatie. Is er beperkte ruimte op de bouwplaats? Geen plek voor een bulksilo of heeft u een beperkte hoeveelheid mortel per dag nodig? Dan kan een mini-silo een goede optie zijn. We beschikken over een breed aanbod van verschillende silo’s en andere systemen, waardoor we voor vrijwel iedere project een passende oplossing kunnen bieden. We denken hierin graag met u mee. U bent met onze silo-service verzekerd van de best mogelijke verwerkingsapparatuur. Dat heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Gemiddeld 30% hogere dagproductie
  • Zo min mogelijk afval op de bouwplaats
  • Efficiënte logistiek op en rond de bouwplaats, minder kraanbewegingen in uw montageproces

De silo met Bruil Kalkzandsteenlijm kan ik zeker aanbevelen!

Bruil heeft ook mini-silo’s kalkzandsteenlijm. Klaas Rook deelt zijn ervaringen hiermee. Even wennen, maar eenvoudig in gebruik. Zeker aan te bevelen.

Klaas Rook

Eigenaar Rook Lijmwerken

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een Bruil silo schoon?

De silo moet worden schoongemaakt binnen 2 uur nadat deze gebruikt is. En hoe je dat doet, zie je hier in de video. Bekijk hier de video.

Lees verder

Kan de silo draaien bij lage temperaturen?

De silo kan gewoon draaien bij lage temperaturen zolang het water vloeibaar is. Let wel op! Bij vorst moet de stroomkast naar binnen worden gebracht.

Lees verder

Welke formaten silo zijn te huur?

De volgende formaten van een silo zijn te huren: (1) Mini-silo > Inhoud: 1.000/1.500 kg, (2) KMS silo > Inhoud: 7.000 kg en (3) Bulk silo > Inhoud: 22.000 kg.

Lees verder
 

Contactpersonen Montagemortel

Binnendienst droge mortels, Binnendienst

088-8118770 betonenmix@bruil.nl

* op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

(088) - 8118 770

* op werkdagen tussen 08:30 - 17:00


Bellen met verkoop: 088-8118770

Ga naar alle productgroepen

Bekijk meer producten: