Efficiënt werken met silo-service 

De druk op uw planning wordt steeds groter en daarmee ook de noodzaak om efficiënt te werken. Toch gebeuren veel handelingen op de bouwplaats nog handmatig. Zo zijn er veel onnodige kraanbewegingen en is er bij het werken met droge mortels vaak sprake van rondslingerend afval en gesjouw met zakgoed. 

De Bruil silo-service is dé manier om uw effectiviteit te vergroten. Het is één en al gemak. Geen gesjouw met zakgoed en stofvrij. Met een gegarandeerd efficiëntere bouwplaatslogistiek.

Omdat ieder product een specifieke manier van verwerken vraagt, sluit de silo-service goed aan op uw bouwproces. Van grote projecten met meerdere silo’s tot een enkele mini-silo, al dan niet in combinatie met een pompsysteem: u bent altijd verzekerd van de best mogelijke apparatuur en bijbehorende logistiek. Zo werkt u sneller en efficiënter, zodat u uw planning kunt halen.

Meer producten bekijken?
 

De silo met Bruil Kalkzandsteenlijm kan ik zeker aanbevelen!

Bruil heeft ook mini-silo’s kalkzandsteenlijm. Klaas Rook deelt zijn ervaringen hiermee. Even wennen, maar eenvoudig in gebruik. Zeker aan te bevelen.

Klaas Rook

Eigenaar Rook Lijmwerken

Unieke Bruil silo-service

Onze silo-service is eenvoudig en gemakkelijk aan te passen aan elke bouwsituatie. Is er beperkte ruimte op de bouwplaats? Geen plek voor een bulksilo of heeft u een beperkte hoeveelheid mortel per dag nodig? Dan kan een mini-silo een goede optie zijn. We beschikken over een breed aanbod van verschillende silo’s en andere systemen, waardoor we voor vrijwel iedere project een passende oplossing kunnen bieden. We denken hierin graag met u mee. U bent met onze silo-service verzekerd van de best mogelijke verwerkingsapparatuur. Dat heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Gemiddeld 30% hogere dagproductie
  • Zo min mogelijk afval op de bouwplaats
  • Efficiënte logistiek op en rond de bouwplaats, minder kraanbewegingen in uw montageproces
Meer over silo-service

Contactpersonen Montagemortel

Binnendienst droge mortels, Binnendienst

088-8118770 betonenmix@bruil.nl

* op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

(088) 8118 770 planningmix@bruil.nl

* op werkdagen tussen 08:30 - 17:00


Bellen met verkoop: 088-8118770

Ga naar alle productgroepen

Bekijk meer producten: