Efficiënt werken met silo-service 

De druk op uw planning wordt steeds groter en daarmee ook de noodzaak om efficiënt te werken. Toch gebeuren veel handelingen op de bouwplaats nog handmatig. Er zijn veel onnodige kraanbewegingen,waarvoor efficiëntere oplossingen beschikbaar zijn. Zo kunt u droge mortels in zakgoed in uw proces veel efficiënter verwerken. Ons alternatief hiervoor is onze silo-service. Omdat ieder product een specifieke manier van verwerken vraagt, sluit dit goed aan binnen uw bouwproces. Van grote projecten met meerdere silo’s tot een enkele mini-silo, al dan niet in combinatie met een pompsysteem: u bent altijd verzekerd van de best mogelijke apparatuur en bijbehorende logistiek. Zo werkt u sneller en efficiënter, zodat u uw planning kunt halen.

Meer producten bekijken?

Sterkteklassen gietmortel:
K50, K70 en K100

Onze gietmortel voor prefab montage is verkrijgbaar in drie verschillende sterkteklassen. Gietmortel K50 wordt doorgaans toegepast bij woningbouw. Onze gietmortel K70 is geschikt voor hoogbouw en utiliteitsbouw. Voor infrastructurele projecten, industriebouw en hoogbouw hebben we de ultrahoge sterkte gietmortel K100 ontwikkeld. Bruil gietmortel is beschikbaar met een korrelgrootte van 1 of 4 mm. Ook leverbaar in winterkwaliteit met sterkteklasse K70.

K50K70K100

Gratis bouwradio actie! 

Fluitend aan de slag met de Bruil Silo-service. Bruil Silo-service is één en al gemak. Geen gesjouw met zakgoed en stofvrij. Met een gegarandeerd efficiëntere bouwplaatslogistiek. Ervaar het zelf en ontvang nu een gratis bouwradio bij afname van een mini-silo met drie bigbags kelkvoegmortel. Klik hier voor meer informatie:

Meer over de actie 

Contactpersonen Montagemortel

Mark van Es, Binnendienst

(088) 8118 805 m.vanes@bruil.nl

* op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

(088) 8118 770 planningmix@bruil.nl

* op werkdagen tussen 07:00 - 17:00


Ga naar alle productgroepen

Bekijk meer producten: