Efficiƫnt werken met silo-service

De druk op uw planning wordt steeds groter en daarmee ook de noodzaak om efficiënt te werken. Toch gebeuren veel handelingen op de bouwplaats nog handmatig. Er zijn veel onnodige kraanbewegingen,waarvoor efficiëntere oplossingen beschikbaar zijn. Zo kunt u droge mortels in zakgoed in uw proces veel efficiënter verwerken. Ons alternatief hiervoor is onze silo-service. Omdat ieder product een specifieke manier van verwerken vraagt, sluit dit goed aan binnen uw bouwproces. Van grote projecten met meerdere silo’s tot een enkele mini-silo, al dan niet in combinatie met een pompsysteem: u bent altijd verzekerd van de best mogelijke apparatuur en bijbehorende logistiek. Zo werkt u sneller en efficiënter, zodat u uw planning kunt halen.

Gietmortel verpompen op moeilijk bereikbare plekken

Heeft u een gebrek aan werkruimte of beperkte logistieke voorzieningen op de bouwlocatie? Dan wordt het aanbrengen van mortel bij prefab montage of stalen constructies een uitdaging wordt. Met onze mobiele pompaanhanger bieden wij u een oplossing. Dit onderdeel van onze silo-service is bijzonder geschikt voor infrastructurele projecten, kunstwerken en complexe renovatiewerken. De gespecialiseerde operator zorgt voor een probleemloze verwerking van de mortel. U hoeft enkel te zorgen voor iemand aan het einde van de slang. Het pompsysteem is al effectief en inzetbaar en rendabel vanaf 1 kuub gietmortel per dag. Wat zijn andere voordelen van dit systeem?

  • Constante hoogwaardige kwaliteit mortel
  • Efficiënte logistiek op en rond de bouwplaats
  • Aggregaat aanwezig voor eigen stroomvoorziening (optioneel)
  • IBC watertank voor eigen watervoorziening (optioneel)

Stel- en ondersabelingsmortel kant-en-klaar in de kruiwagen

Bij het zetten van prefab betonelementen gaat vaak veel tijd verloren bij het handmatig aanmaken van stelmortel of ondersabelingsmortel. We hebben een uniek systeem ontwikkeld, waarmee u met een druk op de knop kant-en-klare mortel kunt uitdraaien. Dit heeft voor u veel voordelen:

  • Compact en simpel mengsysteem
  • Met slechts één druk op de knop heeft u perfecte mortel
  • Geen afval van leeg zakgoed op de bouwplaats
  • Gemiddeld 30% hogere dagproductie
  • Mini-silo is mee te nemen op de verdiepingsvloer
  • Vervangt het complete proces van traditioneel verwerken met zakgoed

Wanneer is onze silo-service rendabel voor uw project?

Ieder project is anders: heeft u meer aan de mini-silo of bulksilo? Of is juist onze mobiele pompaanhanger praktisch voor u? Over deze vragen denken onze technisch adviseurs graag met u mee. We hebben een doordacht machinepark waarmee we voor vrijwel iedere uitdaging een passende oplossing kunnen bieden. Hierover gaan we graag vrijblijvend met u over in gesprek, zodat u het optimale uit onze silo-service kunt halen.

Onder downloads vindt u onze gebruikershandleidingen en storingskaarten. Onze silo-service is ook geschikt voor kalkzandsteenlijm.