Efficiënt werken met silo-service 

De druk op uw planning wordt steeds groter en daarmee ook de noodzaak om efficiënt te werken. Toch gebeuren veel handelingen op de bouwplaats nog handmatig. Zo zijn er veel onnodige kraanbewegingen en is er bij het werken met droge mortels vaak sprake van rondslingerend afval en gesjouw met zakgoed. 

De Bruil silo-service is dé manier om uw effectiviteit te vergroten. Het is één en al gemak. Geen gesjouw met zakgoed en stofvrij. Met een gegarandeerd efficiëntere bouwplaatslogistiek.

Omdat ieder product een specifieke manier van verwerken vraagt, sluit de silo-service goed aan op uw bouwproces. Van grote projecten met meerdere silo’s tot een enkele mini-silo, al dan niet in combinatie met een pompsysteem: u bent altijd verzekerd van de best mogelijke apparatuur en bijbehorende logistiek. Zo werkt u sneller en efficiënter, zodat u uw planning kunt halen.

Meer producten bekijken?

Sterkteklassen gietmortel:
K50, K70 en K100

Onze gietmortel voor prefab montage is verkrijgbaar in drie verschillende sterkteklassen. Gietmortel K50 wordt doorgaans toegepast bij woningbouw. Onze gietmortel K70 is geschikt voor hoogbouw en utiliteitsbouw. Voor infrastructurele projecten, industriebouw en hoogbouw hebben we de ultrahoge sterkte gietmortel K100 ontwikkeld. Bruil gietmortel is beschikbaar met een korrelgrootte van 1 of 4 mm. Ook leverbaar in winterkwaliteit met sterkteklasse K70.

K50K70K100

Contactpersonen Montagemortel

Mark van Es, Binnendienst

(088) 8118 805 m.vanes@bruil.nl

* op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

(088) 8118 770 planningmix@bruil.nl

* op werkdagen tussen 07:00 - 17:00


Ga naar alle productgroepen

Bekijk meer producten: