Actuele berichten

 • Bereikbaarheid Bruil tijdens Bouwvak

  Bereikbaarheid Bruil tijdens Bouwvak

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  De bouwvak staat weer voor de deur! Voor veel mensen is dit de tijd van het jaar voor vakantie. Toch werkt u wellicht door en heeft u ons nodig tijdens de bouwvak. Om verwarring en ongemak te voorkomen, zetten we daarom onze openingstijden graag even voor u op een rij.

  Verder lezen

 • 6 tips om mortels te verwerken met warm weer!

  6 tips om mortels te verwerken met warm weer!

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  Aankomende tijd wordt het warm en zonnig weer in Nederland! Dit heeft invloed op de verwerking van de mortel en ook het eindresultaat. Daarom hebben wij 6 tips voor je! Zo kan je altijd het beste resultaat opleveren.

  Verder lezen

 • Steenstripassortiment - Nu met 10% korting

  Steenstripassortiment - Nu met 10% korting

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  Ontvang dan nu 10% korting op onze steenstripproducten. Vraag snel uw projectadvies aan via onderstaand formulier en mis deze actie niet (looptijd: tot 31 juli 2022)!

  Verder lezen

 • Betonfabrikanten verder onder druk door sterk stijgende prijzen

  Betonfabrikanten verder onder druk door sterk stijgende prijzen

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  Betonfabrikanten staan verder onder druk door sterk stijgende prijzen. Helaas zijn de effecten van de energieprijsstijgingen ook binnen de betonbranche merkbaar. Daarnaast is de schaarste bij grind, zand en andere grondstoffen ook een probleem wat zorgt voor stijgende prijzen. Betonhuis waarschuwt de branche en vertelt hier meer over.

  Verder lezen

 • In gesprek met Hans Bruil

  In gesprek met Hans Bruil

  Geplaatst op door Jacob-Jan Esmeijer - BNL

  In de laatste editie van BNL vroeg Geurt Kampert aan Hans Bruil van Bruil uit Ede hoe hij de toekomst van beton ziet, nu deze grondstof steeds schaarser wordt. “Binnen ons bedrijf zetten we vol in op de ontwikkeling duurzaam beton.” Lees hier het artikel verder.

  Verder lezen