Actuele berichten

 • Tijdens de SWI2019 wordt er onderzoek gedaan naar een wiskundig vraagstuk vanuit Bruil.

  Tijdens de SWI2019 wordt er onderzoek gedaan naar een wiskundig vraagstuk vanuit Bruil.

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  Kun je op basis van in het verleden behaalde resultaten voorspellen of een vorm printbaar is? Bruil beton & mix wil graag inzicht in de optimale bouw- en droogomstandigheden voor het 3D-printen van beton en op basis van data van reeds geprinte objecten kunnen voorspellen of bepaalde nieuwe vormen ook geprint kunnen worden. Dit ingewikkelde problemen waarover wiskundigen uit binnen- en buitenland zich tijdens SWI2019 een week lang samen buigen, van 28 januari tot en met 1 februari 2019.

  Verder lezen

 • Wintermix op de bouwplaats

  Wintermix op de bouwplaats

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  Om in koude omstandigheden te kunnen monteren biedt Bruil speciale stel- en gietmortels aan in winterkwaliteit. Lees hier meer over deze wintermix.

  Verder lezen

 • Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

  Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  2018 was voor Bruil een goed jaar. Dat goede jaar gaan we de komende dagen dan ook goed afsluiten. Daarom gelden er voor een aantal afdelingen gewijzigde openingstijden. Meer weten? Klik dan verder.

  Verder lezen

 • De voordelen van de slimme Ribcassettevloer

  De voordelen van de slimme Ribcassettevloer

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  De Ribcassetevloer hebben we doorontwikkeld tot een slimmere versie met meer voordelen. Norbert Nijhuis: ‘De Ribcassette is een voordeliger alternatief dan de geïsoleerde kanaalplaatvloer. We hebben de kennis en wensen van de klant samengebracht en een verbeterde versie uitgebracht.’ Lees hier meer over de voordelen van deze innovatieve bouwontwikkeling.

  Verder lezen

 • Duurzaam en circulair fietspad in Apeldoorn

  Duurzaam en circulair fietspad in Apeldoorn

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  Bruil werkt samen met de gemeente Apeldoorn en Schagen infra aan een duurzaam fietspad in Apeldoorn. De circulaire manier van werken leidt tot een lagere CO2-belasting ten opzichte van traditionele betonmortel. Lees hier meer over dit project.

  Verder lezen