Actuele berichten

 • De Bruil Green Challenge - Structureel afval en energie verminderen?

  De Bruil Green Challenge - Structureel afval en energie verminderen?

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  Structureel afval en energie verminderen? Wij hebben de kracht van onze medewerkers ingezet. Onze missie begint namelijk bij onszelf, ‘Slimme bouwproducten maken, met minder materiaal’. In maart zijn wij gestart met de Bruil Green Challenge. Iedereen binnen Bruil is uitgedaagd om een idee in te leveren waarmee we structureel afval of energie kunnen verminderen. Wil jij weten hoe de Bruil Green Challenge is verlopen? Bekijk dan snel de video.

  Verder lezen

 • Bruil/ Coba en SVK Tegelwerken ontwikkelen Lichtgewicht Zandcement (LZC)!

  Bruil/ Coba en SVK Tegelwerken ontwikkelen Lichtgewicht Zandcement (LZC)!

  Geplaatst op door Remus Aussen - Bovatin

  Een lichtgewicht dekvloermortel, die je zó uit de silo trekt of ter plekke in een kuip mengt, fluitend naar boven loopt, moeiteloos uitstort en uitreit, en waarin je meteen je vloertegels – eventueel onder afschot – kunt zetten. Toekomstmuziek? Absoluut niet. Een lichtgewicht dekvloermortel bestond al. Maar je kon er nog niet in zetten, en de prijs was vaak een probleem… Nu niet meer. SVK tegelwerken formuleerde waar de nieuwe mortel aan moest voldoen, en de dames en heren van Bruil ontwikkelden hem. Zoals ze daar zeggen: ‘Makkelijk zat’.

  Verder lezen

 • NIEUW! Bruil Lichtgewicht Zandcement

  NIEUW! Bruil Lichtgewicht Zandcement

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  Tillen, aanmaken, smeren, het verwerken van een traditionele zandcementvloer is zwaar werk. 7 redenen om vanaf nu voor Bruil Lichtgewicht Zandcement te kiezen. Lees snel verder!

  Verder lezen

 • ‘s Werelds grootste 3D print project laat nog even op zich wachten

  ‘s Werelds grootste 3D print project laat nog even op zich wachten

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  Bruil heeft voor het project H. Baskeweg in Den Helder van opdrachtgever Helder Vastgoed uitstel gekregen voor de levering van de 3D geprinte betonelementen. Er is afgelopen jaar hard gewerkt om de innovatieve printfabriek klaar te stomen voor ’s werelds grootste 3D print project. Ondanks dat er een ruime opstartperiode voorzien was, is er toch meer tijd nodig.

  Verder lezen

 • Uitbloei in metselwerken & hoe voorkom je het?

  Uitbloei in metselwerken & hoe voorkom je het?

  Geplaatst op door Marketing en Communicatie

  - Uitbloei in uw metselwerk voorkomen? - De gevel van uw project is zeer bepalend in de oplevering. In dit blog gaan we in op kalkuitbloei en geven we tips om uitbloei te voorkomen. Zo kunt u het beste resultaat opleveren.

  Verder lezen