Terug naar overzicht

Nieuwe CAO Bruil beton & mix

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

Goed nieuws! De nieuwe CAO Bruil beton & mix is definitief.

Op woensdag 8 september 2021 hebben FNV, CNV en Bruil een positief onderhandelingsresultaat bereikt over de nieuwe CAO Bruil beton & mix. Dit is voorgelegd aan de leden van de vakbonden en we zijn blij om te kunnen informeren dat zij met het resultaat hebben ingestemd. 

Margreet Pasman (FNV Bouwen en Wonen): “Vanuit de FNV zijn we blij dat de FNV-leden in overgrote meerderheid hebben ingestemd met het CAO-resultaat. Het is ook mooi dat we nu voor een wat langere periode een CAO hebben. We hopen verder dat we snel meer duidelijkheid krijgen of, en hoe we de zwaarwerkregeling kunnen uitvoeren. Hierover zullen we uiteraard het gesprek aangaan met Bruil en de mensen die het betreft.”

Speerpunten van de nieuwe CAO zijn:

  • Looptijd van 1 juli 2021 tot 1 juli 2023;
  • 3% loonsverhoging per 1-1-2022;
  • 3% loonsverhoging per 1-1-2023;
  • Eenmalige uitkering in oktober 2021 van € 500,- bruto.

Marcel Pleijsier (HR Manager Bruil): “Bij Bruil vinden we dat onze mensen het verschil maken. We bouwen daarom uit overtuiging op de kracht van onze medewerkers. Dat kan alleen als we als werkgever de medewerkers binden en boeien aan ons mooie familiebedrijf. Een CAO met goede arbeidsvoorwaarden en expliciete aandacht voor ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid, sluit goed aan bij deze gedachte.

Daarom vinden we het goed nieuws dat we voor Bruil beton & mix met de vakbonden een onderhandelingsresultaat hebben bereikt voor een verlenging van twee jaar van onze eigen CAO. De leden van de vakorganisaties hebben het bereikte onderhandelingsresultaat goedgekeurd en de nieuwe CAO is hiermee definitief.”

Wil jij nou ook voor dit mooie bedrijf werken? Bekijk snel onze vacatures!  

Bekijk onze vacatures