Terug naar overzicht

Top 5 hits op de bouwplaats

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

Staat bij u op de bouwplaats de bouwradio ook altijd aan? Muziek verhoogt de productiviteit op de werkvloer, blijkt uit onderzoek. Reden genoeg voor ons om een aantal typsiche bouwplaats-platen op een rij te zetten die in uw playlist niet mogen ontbreken.

Rihanna feat Drake – Work

Deze track van de populaire zangeres uit Barbados met de Canadese rapper Drake staat er natuurlijk in vanwege het befaamde stukje refrein van Rihanna:

Work, work, work, work, work, work

You see me I be work, work, work, work, work, work

Waar het liedje verder over gaat is ons niet helemaal duidelijk. Maar het klinkt wel lekker op de bouwplaats!

Pink Floyd – Another Brick in the Wall – Part II

Een klassieker. Dit monumentale muziekstuk uit 1979 bereikte in Nederland de derde positie in de Top 40 en is nog elk jaar terug te vinden in de Top 2000. Deze plaat van Pink Floyd en schrijver en bassist Roger Waters gaat over verzet tegen het systeem, maar is op de bouwplaats natuurlijk vooral van toepassing vanwege deze tekst:

All in all you're just another brick in the wall

Wax – Building a Bridge to your Heart

Deze 80’s poprockplaat stond vaak op toen wij ons Delft bruggensysteem met Hi-Con brugdek ontwikkelden. De poppy plaat bereikte in Nederland de 8ste positie in de hitlijsten en was de grootste hit van de band in Nederland. Vooral een lekker plaatje voor bruggenbouwers.

Starship – We built this city

Dit moet wel die ultieme bouwplaat zijn. Hoewel het nooit echt goede noteringen in de hitlijsten heeft behaald en het ook zelden in de Top 2000 terugkomt, zult u het toch herkennen als het gedraaid wordt. En toepasselijk dat deze plaat is… we zijn uiteindelijk allemaal steden aan het bouwen, toch?

Arctic Monkey – Brick by Brick

Deze Engelse indierockband staat bekend om hun energieke en snelle alternatieve rock. Opzwepende muziek voor op de bouwplaats en deze plaat in het bijzonder vanwege de tekst:

I want to build you up - brick by brick

Hoewel u gelukkig niet alles steen voor steen hoeft op te bouwen!   

Bruil silo-service

Heeft u ook nog tips voor de ideale bouwplaats platen? Laat het ons weten via onze social media kanalen. Wilt u meer weten over de Bruil silo-service? Klik op onderstaande link!

Bekijk hier meer over de Bruil silo-service.