Door onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van prefab betonwanden kunnen wij u ontzorgen met de levering van betonwanden. 

Van stabiliteitswand voor uw kalkzandsteen casco tot een compleet prefab betoncasco, voor zowel grondgebonden woningbouw als appartementen. Bouwen met prefab betonwanden verkort de bouwtijd en draagt bij aan een schonere bouwplaats. De wanden zijn aan kistzijde vlak en sparingen zijn haaks met afgeronde hoeken zodat er nauwelijks afwerking nodig is. 

Met een maximale afmeting van 10.200mm lang en tot wel 3.700mm hoog kunnen de meeste elementen als één geheel geproduceerd worden. Wat resulteert in een besparing op het aantal hijsbewegingen.   
Om de voortgang van uw bouwprojecten nog verder te optimaliseren bieden wij u ook de mogelijkheid onze betonwanden af fabriek te voorzien van gemonteerde kozijnen. 

We denken graag actief en constructief met u mee.

Neem hier direct contact op

Assortiment prefab beton wanden

Bij Bruil kunnen wij u op maat bedienen. Door onze flexibele productiemogelijkheden kunnen wij prefab betonwanden leveren in allerlei maten en vormen. 

  • Prefab betonwanden max. afmeting van 10200mm lang tot wel 3700mm hoog. 
  • Prefab betoncasco wanden met een dikte van 100mm of 120 mm. Voorzien van de gewenste sparingen of direct voorzien van (stel)kozijnen.
  • Betonwanden t/m een dikte van 300mm.  (Bijvoorbeeld stabiliteitswanden met een dikte van 150mm) 
  • Prefab betontoppen met een dikte van 250mm 
Meer informatie aanvragen

Duurzaamheid prefab casco wanden

Duurzaamheid is voor Bruil een belangrijke pijler van onze missie naar 2025. Wij willen slimme bouwproducten met minder materiaal realiseren. Met een BREEAM-NL certificering kunt u duurzame gebouwen met minimale milieu-impact realiseren. Onze adviseurs kunnen u voorzien van een passend advies waarin wij  onze elementen zo produceren dat uw project een BREAAM certificering ontvangt.
Wij als Bruil zijn gecertificeerd voor het CSC Gold certificaat   voor ons mengsel. Doordat u met Bruil producten werkt, scoort uw project hoger in de BREAAM-NL certificering. Heeft u hier nog vragen over? Neem contact met ons op

Met welke vraag daagt u ons uit?

Betonwanden stapelen vanaf de fundering, stellen vanaf de vloer, met of zonder geintegreerde uitbouw? Af fabriek ingestorte kozijnen of toch kiezen voor montage van de kozijnen achteraf? Alleen de levering van het casco verzorgen of toch ook de montage van u overnemen? 

Direct advies vragen 

Producteigenschappen

Meer informatie? Neem contact op met Bruil ebm beton via e-mail: info@ebmbeton.nl. Of bel 088-811 85 00.

Downloads

3 downloads bijgevoegd

Er zijn 3 downloads die bij dit product horen.

KIWA Conformiteitscertificaat Wanden Geertruidenberg

Download

KIWA Conformiteitscertificaat Wanden Geertruidenberg

CE- certificaten

Download

KOMO kwaliteitsverklaring bouwelementen Wanden Geertruidenberg

KOMO- certificaten

Download

NL BSB document Wanden Geertruidenberg

CE- certificaten


Contactpersoon Prefab

Peter Duyst, Commercieel adviseur

(06) 15 87 87 02 p.duyst@bruil.nl

* op werkdagen tussen 08:30 - 17:00


Bellen met verkoop: (06) 15 87 87 02

Ga naar alle productgroepen

Bekijk meer producten: