Terug naar overzicht

Distributiecentrum bouwen: wat Bruil kan betekenen

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

In ons vorige blog concludeerden we dat Nederland een absolute hotspot is voor nieuwe distributiecentra. Voor het bouwen van een distributiecentrum heeft u grote hoeveelheden betonmortel nodig en topmixen voor de slijtlaag van de vloeren. Wilt u een distributiecentrum bouwen? Lees in deze blog wat Bruil kan betekenen in de bouw van uw nieuwe logistieke zenuwcentrum.

Een duurzaam distributiecentrum

Het eerste ingrediënt van een duurzaam distributiecentrum is gietmortel. Deze krimparme mortels zijn nodig om de kolommen van staal of beton te ondergieten en voor het aangieten van de prefab betonnen dockelementen. Dat zijn de laad- en losdocks, loading docks of dockshelters. Deze docks zijn van levensbelang voor het distributiecentrum: hier komen na oplevering dagelijks de trucks met goederen laden en lossen.

Silo-service voor aangieten kolommen

Onze gietmortels zijn verkrijgbaar in sterkteklassen K50, K70 en K100. Bij de bouw van een distributiecentrum zijn doorgaans alleen de K50 en K70 nodig. Bij het gieten heeft u de keuze tussen handmatig mortel aanmaken en gieten of machinaal aangieten met een pomp. Natuurlijk is onze Silo-service een perfecte oplossing voor het ondergieten van grote hoeveelheden kolommen of dockelementen en uiteraard het ondergieten van de sandwichpanelen voor de borstwering.  

Distributiecentrum bouwen met advies van Bruil

Wij adviseren u over de verschillen en toepassingsmogelijkheden van de verschillende gietmortels in uw bouwproces. Het is bijvoorbeeld van groot belang hoe en met welk materieel de mortel verwerkt wordt. Zo voorkomen we faalkosten (verloren uren van de stelploeg) in de bouw van uw distributiecentrum. Ook in het voortraject voorzien we u graag van advies. 

Bouwen met gemak en efficiëntie

Gebruik van de Bruil Silo-service is eigenlijk standaard bij de bouw van een distributiecentrum. U heeft er veel gemak van. De productie gaat omhoog, want met een druk op de knop heeft u de benodigde mortel op de plek die u wenst.

Meer informatie

Meer weten? Bekijk hier onze montagemortels