Terug naar overzicht

Toelichting situatie Weert

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

Op 1 januari jl. is onze vestiging in Weert overgenomen door Lammers Beton. Met deze overname was Bruil vol vertrouwen dat de continuïteit van deze vestiging, de projecten én de werkgelegenheid nadrukkelijk gewaarborgd zouden zijn.

De overname door Lammers Beton van onze productielocatie in Weert is na maandenlang overleg tot stand gekomen. Hierbij zijn alle noodzakelijke stappen, welke bij een dergelijke overname komen kijken, zorgvuldig doorlopen. Hierbij is in het bijzonder aandacht geschonken aan de continuïteit voor de medewerkers. Voorafgaand aan deze overname is nauw overleg geweest met de vakbonden FNV en CNV. De overname is na een positief advies vanuit onze Ondernemingsraad tot een afronding gekomen.

Met klem distantiëren wij ons van de ontstane situatie waarbij Lammers Beton voor de personeel-BV, zeer kort na overname, een faillissement heeft aangevraagd. Als familiebedrijf zijn wij zeer ontstemd over de ontstane situatie, verlenen onze medewerking waar mogelijk en beraden ons op mogelijke juridische stappen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oscar Dekkers, directeur.