Terug naar overzicht

Betonmortel nog beter bereikbaar.

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

Wij beschikken over een nieuwe telefooncentrale, waarmee wij beter in staat zijn uw oproep snel én door de juiste medewerker te beantwoorden. Zo stemmen wij de levering van onze betonmortel optimaal met u af.

Week- en dagplanning

Anders dan u van ons gewend bent, werken wij vanaf heden met een zogenaamde week- en dagplanning. 

De weekplanning 

Deze wordt verzorgd door onze afdeling planning in Ede. U kunt via Bart, Bram of Mike nieuwe bestellingen of wijzigingen van reeds bestelde betonmortel doorgeven. Zij staan u zorgvuldig te woord om onze levering af te stemmen op uw wensen. Op deze wijze optimaliseren wij gezamenlijk uw bouwproces.

De dagplanning 

Deze wordt op de dag van levering verzorgd door de mengmeester op de betoncentrale van waaruit u beleverd wordt. Met de betreffende mengmeester kunt u bijvoorbeeld de details verder afstemmen, pauzes melden, de sluitvracht afroepen of het betonmengsel tijdens de stort optimaliseren. Hierdoor houden wij de lijnen kort en wordt u snel geholpen.

Eén centraal nummer: 088 - 8118 760

Zowel onze week- als dagplanning is te bereiken via het centrale nummer: 088-8118760. Op dit telefoonnummer krijgt u via het keuzemenu, direct de juiste medewerker aan de lijn. 

Voordelen voor u als klant

  • Beperkte telefonische wachttijd
  • Direct de juiste medewerken aan de lijn
  • Optimale informatie overdracht
  • Beter bouwproces met lagere kosten

Wij vertrouwen erop dat wij met het invoeren van deze nieuwe werkwijze u nog beter en sneller van dienst kunnen zijn. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen, opmerkingen of tips hebben, neem dan gerust contact op met Stefano, Mark of Ronald.