Terug naar overzicht

Kiek in de Techniekfabriek - 10 maart

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

Als jij geïnteresseerd bent in een technische baan, dan nodigen we je graag uit om bij ons in Ede de fabriek te komen bekijken! 

Wie is Bruil?

Wij zijn Bruil. Een familiebedrijf met meer dan 115 jaar ervaring. Wij produceren zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Zijn specialist in hoogwaardige mortels, (prefab) beton en actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland werken wij samen aan onze missie voor 2025: Slimme bouwproducten maken met minder materiaal. Daarbij staat de kracht van onze mensen centraal. Want zonder jouw kennis en energie kunnen we onze missie niet waarmaken!

Onze cultuur is het beste te omschrijven als een familiecultuur. We kennen elkaar en vinden onderling contact belangrijk. We zijn er voor elkaar, als het goed gaat, maar ook als het niet goed gaat. Klinkt als een werkplek die goed bij jou past? We nodigen je graag uit om bij ons in de fabriek in Ede te komen kijken! 

Wat kan je verwachten?

Wij vertellen je alles over onze technische functies. Dus stap in de hop-on hop-off bus en vergeet niet uit te stappen bij Bruil! De bus vervolgt z’n route ook nog langs andere haltes, zodat jij bij verschillende bedrijven op speeddate kunt: Technova college, De Nooij Stainless, PWR Pack International, CrosbyIP Lifting Clamps, Weener Plastics Netherlands BV, LDL Bulkhandling & Polymac.

Dus, zien we je 10 maart? Meld je hier gratis aan!