Terug naar overzicht

Bruil toolboxmeetings bij Koopmans|TBI

Geplaatst op door Marketing en communicatie

Op verschillende bouwplaatsen van Koopmans|TBI zijn er door Bruil toolboxmeetings gehouden over ‘veilig werken’. Als voorproefje op de TBI veiligheidsdag op 11 oktober heeft Bruil diverse projecten bezocht om hier een interactieve presentatie te geven over veiligheid op de bouwplaats.

Gevaren
Prefab montage gaat, net als andere montagemethoden, gekoppeld met een aantal gevaren en risico’s. De montageploeg  heeft te maken met zware elementen, hoge kranen en grote machines. Het is hierom belangrijk dat iedereen zich bewust is van de (on)veiligheidsaspecten die gelden bij prefab montage.

Veiligheid
De Bruil toolboxmeetings behandelen o.a. basistheorie, de plaatsing van de Bruil (mini)silo en de juiste manier om met elkaar te communiceren. Door middel van afbeeldingen met ‘foute’ situaties werden de bouwplaats medewerkers getest op hun vaardigheid om een onveilige werkplek te herkennen.

Feedback
Natuurlijk was niet alleen Bruil aan het woord tijdens de toolboxmeetings. Ook de vakmannen kregen de kans om zich te uiten over de veiligheidsaspecten van hun werk. Hieruit is veel constructieve feedback gekomen, die ook zal worden behandeld tijdens de TBI veiligheidsdag.

Meer weten over Bruil montagemortels of zelf een toolboxmeeting organiseren? Neem dan contact met ons op.