Terug naar overzicht

Bruil staat op de Dag van de Bouw - 15 juni

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

Bent u nieuwsgierig hoe een bouwplaats eruit ziet? Normaal gesproken geldt voor bouwlocaties verboden toegang, maar op de Dag van de Bouw kun je allerlei bouwlocaties bezoeken verspreidt over heel Nederland.  Bruil staat dit jaar op verschillende locaties. De locaties waar u ons kunt vinden zijn:  Ashram College te Nieuwkoop door Vink + Veenman en Uitbreiding Sluis Eefde te Eefde door Mobilis en Croon Wolter en Dros. 

Ashram College te Nieuwkoop

Op de dag van de bouw, 15 juni a.s., gaan de hekken van de bouwplaats van de nieuwbouw van het Ashram College in Nieuwkoop open voor iedereen, die wel eens wil weten hoe een duurzame en toekomstbestendige school gebouwd wordt. Deskundigen van Vink+Veenman verzorgen een rondleiding met quizvragen en beantwoorden alle vragen van bezoekers.

Uitbreiding Sluis Eefde te Eefde 

Aannemerscombinatie Lock to Twente bouwt in de Eefde, naast de bestaande monumentale sluis, in opdracht van Rijkswaterstaat, een hypermoderne nieuwe sluis. Tijdens de Dag van de Bouw laat Lock to Twente u een kijkje achter de schermen nemen. Ontdek wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een sluis! Meer informatie over dit project? Lees hier meer over sluis Eefde of bekijk hieronder de video. 

Op zaterdag 15 juni van 10:00 tot 16:00 uur is de bouwplaats voor u open. Wij zullen hier met onze truckmixer staan. 

Nieuwsgierig geworden hoe het eruit gaat zien?  Kom dan kijken op de bouwplaats op de dag van de bouw. 


Wilt u meer informatie ontvangen over deze projecten? Neem dan contact op met Stefano Laconi.