Parc Ganuenta te Colijnsplaat

Parc ganuenta is een kleinschalig en uniek recreatieproject van 75 luxe vakantiewoningen en appartementen. Het ligt prachtig centraal in Zeeland op het eiland Noord Beveland aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat en Nationaal Park Oosterschelde.
Door de centrale ligging in Zeeland, is het goed bereikbaar vanuit alle windstreken en de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving aan de Zeeuwse kust te ontdekken.

Parc Ganuenta

De luxe vakantiehuizen en appartementen worden gebouwd in een authentieke Zeeuwse bouwstijl en sfeervol gesitueerd rondom een eveneens origineel en pittoresk Zeeuws dorpsplein. Hét kloppend hart van Parc Ganuenta is het, nog te bouwen,  pittoreske dorpsplein met het raadhuis. De architectuur knipoogt naar de typische Zeeuwse bouwstijl van Noord-Beveland. 

De verbindende kracht

De verbindende kracht van Bruil komt tijdens dit project goed tot uiting, omdat veel van  onze disciplines in dit project zijn toegepast. Zo wordt het casco gebouwd met Bruil EBM beton , binnenspouwbladen, lichtbetonwanden, kanaalplaatvloeren én gemonteerd met onze eigen Bruil beton & mix montagemortels.  Ook voorziet Bruil de bouw van diverse soorten transportbeton en wordt er gemetseld met de doorstrijkmortel vanuit een bulksilo. Bruil bouw coördineert het project en is verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Reeds aanwezige Woningen

12-persoons luxe vakantiewoning met inpandig zwembad (type 1)

6-persoons geschakelde vakantiewoning (type 2)

10-persoons luxe vakantiewoning (type 3)

Meer informatie over de Bruil producten? Lees hier meer! 

Opdrachtgever: B&B Vastgoedontwikkeling
Architect: Van Middendorp bouwkundig teken- en adviesbureau
Constructeur: IBT Ingenieurs in bouwtechniek
Hoofd aannemer: Bruil bouw
Omvang: 75 luxe vakantiewoningen en appartementen
Realisatieperiode: september 2012 – februari 2013 (fase 1)