Terug naar overzicht

Muziek als drijvende kracht

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

Het is een bekend fenomeen bij iedereen die wel eens op een bouwplaats heeft gestaan: muziek. De bouwradio staat aan en de hits galmen over de steigers. De radio is eigenlijk een collega die u de hele dag vermaak en afleiding biedt. Muziek draagt bij aan de productiviteit op de werkvloer – dat blijkt uit diverse onderzoeken. Staat er bij u ook een bouwradio op de steigers?

Liever muziek of actualiteit

Smaken verschillen. Wat luistert u graag? De top-40 hits, heavy-metal, 80’s blues of Nederlandstalig? Of luistert u liever helemaal geen muziek, maar zet u liever een actualiteitenzender op voor het laatste nieuws, achtergronden en opinie? Zo veel mensen op de bouwplaats, zo veel wensen voor de achtergrondmuziek.

Muziek maakt productiever

Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat muziek een stimulans kan zijn op de werkvloer. Het kan in bepaalde gevallen de productiviteit zelfs verhogen. Dat komt dan niet door de muziek zelf, maar doordat de muziek uw humeur verbetert. En met een beter humeur werkt u productiever.

Bij voorkeur is het muziek die u al kent. Als u het nog niet kent gaat u namelijk onbewust op de muziek letten. En dan kan het zelfs een beetje afleiden.

Gratis bouwradio bij Bruil

Luistert u graag naar muziek op de bouwplaats? Dan natuurlijk wel graag met een goede bouwradio. Één met DAB+, zodat het nooit meer kraakt, en een MP3 speler bijvoorbeeld? Bestel dan nu drie big bags mortel met de silo-service. Daar krijgt u namelijk tijdelijk een gloednieuwe Bruil bouwradio bij cadeau. 

Deze actie is inmiddels afgelopen