Oostflank te Wijchen

Tussen het historische centrum van Wijchen en het Wijchens Meer komt een nieuw woongebied: Oostflank. Bruil levert hier blokkenlijm en de doorstrijkmortel. Deze buurt is zeer aantrekkelijk voor een brede groep, vooral omdat het in het centrum van Wijchen ligt en toch veel groen bevat. 

Innovatie
Bruil zal een steentje bijdragen aan de realisatie van dit project door de levering van blokkenlijm voor zandkalksteen te voorzien. Wanneer het metselen begint, gaat Bruil ook nog doorstrijkmortel leveren. Hiernaast maakt Bruil dit project nog een stapje ambitieuzer, door een nieuwe techniek te introduceren: De Oostflank is het eerste project waarbij Bruil een minisilo direct laat vullen vanuit een bulksilo.

Het gebied
In het gloednieuwe Wijchense woongebied komen in totaal 165 woningen van verschillende typen en prijsklassen te staan. Hier zal in verschillende fases aan worden gebouwd. De Oostflank zal bestaan uit o.a.:

  • Twee Urban villa's met elk 18 appartementen
  • Een Hofgebouw met 82 appartementen
  • 19 grondgebonden koopwoningen
  • Een woon-zorgcomplex met 28 eenheden

Hiernaast zal de buurt nog verzorgd zijn van een ondergrondse parkeergarage met meer dan voldoende plek voor de bewoners van Oostflank.

Meer informatie over Bruil producten? Lees hier meer.