Terug naar overzicht

Bouwbedrijf Kreeft neemt bouwactiviteiten over van Bruil bouw

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

Ede – Bruil bouw (onderdeel van de Bruil Groep) heeft door verschuiving van de strategische koers de bouwactiviteiten overgedragen aan Bouwbedrijf Kreeft. 

De aanhoudende groeiende onzekerheid binnen de bouwbranche en sterk verminderende concurrentiekracht (op de openbare markt) bij het verwerven van bouwprojecten heeft hiertoe geleidt. Mede daarmee verschuift de strategische koers van de Bruil bouw van het uitoefenen van een bouwactiviteiten naar ontwikkelings- en beleggingsactiviteiten. 

Deze overname past geheel in de toekomstvisie en plannen van bouwbedrijf Kreeft. Naast het overnemen van de lopende bouwprojecten, blijft de werkgelegenheid van de betrokken 13 medewerkers behouden. Kreeft biedt als veelzijdig en innovatief bouwbedrijf een aanmerkelijk beter toekomstperspectief voor de werknemers.

Een win-win situatie voor beide bedrijven en medewerkers, waarbij de plezierige, professionele al bestaande relatie tussen Kreeft en Bruil zowel als bouwer, ontwikkelaar en toeleveringsbedrijf ook een nieuwe impuls krijgt.

Wij bedanken alle Bruil bouw medewerkers voor de prettige samenwerking en wensen jullie veel succes bij Kreeft.