Afvalvrij proces

Een slim productieproces van Bruil zorgt voor een afvalvrij proces. Zonder verspilling maken wij in één keer het gewenste product.

Vaak denken we bij innovatie aan grote, moeilijke ontwikkelingen waar jaren van brainstormen aan vooraf is gegaan. Niets is minder waar, soms ligt een innovatie voor het oprapen. Letterlijk in dit geval. Of niet meer. Elton, onze kwaliteitscontroleur, zag dat de EPS-platen die gebruikt worden in onze vloeren, volledig in folie verpakt werden. Samen met onze leverancier hebben we een oplossing gevonden die ervoor zorgt dat het oprapen en opruimen van meters plastic afval niet meer tot deze tijd behoord. In plaats daarvan worden de platen nu verpakt met 2 kunststofbanden. Met één verandering 12.420 kilo afval per jaar bespaard! 

Bruil Green Challenge

Wij hebben de kracht van onze medewerkers ingezet. Onze missie begint namelijk bij onszelf, ‘Slimme bouwproducten maken, met minder materiaal’. In maart zijn wij gestart met de Bruil Green Challenge. Iedereen binnen Bruil is uitgedaagd om een idee in te leveren waarmee we structureel afval of energie kunnen verminderen. Wil jij weten hoe de Bruil Green Challenge is verlopen? Bekijk dan snel de video:

Sneller, slimmer en beter werken. Begin vandaag. 

Bekijk hieronder de nieuwsitems