Alles voor architecten

De kracht van vrijheid

Wie denkt dat beton saai en grijs is, heeft het mis. Beton is een uitdagend materiaal dat zich steeds verder ontwikkelt, met ongekende esthetische mogelijkheden. Bruil bewijst dit al jaren en combineert traditioneel vakmanschap met creatieve productontwikkeling.

Met lichtgewicht, superslanke en bijzonder vormgegeven constructies is beton, naast constructief, ook een architectonisch interessant materiaal geworden. In de eerste plaats vanwege z'n vormvrijheid. Maar ook vanwege de eindeloze mogelijkheden voor het geven van textuur, structuur, reliëf en kleur aan het oppervlak. Van een mooie steenachtige uitstraling in super wit beton tot elke kleur naar keuze en in de gewenste betonkwaliteit waaronder ook hogesterktebeton.

De architect aan zet dankzij prefab printing

Dankzij prefab printing is die hoeveelheid eindeloze mogelijkheden alleen maar toegenomen. Met deze innovatieve manier van betonproductie wil Bruil architecten laten zien hoe 3D printen de vormentaal van gebouwen kan veranderen. Door deze ontwikkelingen is de architect aan zet; geen vorm is te gek. Daarnaast zorgt prefab printing er ook voor dat onderscheidende projecten, zoals bijvoorbeeld een gevel met golvende vormen, betaalbaar blijven.

Renovatieprojecten

Architectonisch beton is ook zeer goed toepasbaar in renovatie- en transformatieprojecten. In korte tijd kunnen gebouwen voorzien worden van een nieuwe geïsoleerde schil. Vorm, kleur en structuur zorgen hierbij voor een geheel eigen signatuur. Vooral bij gestapelde bouw kan architectonisch beton het renovatieproces drastisch versnellen, aangezien het in zeer grote elementen tot 30 m2 te fabriceren is.

Betaalbaar

Architectonisch beton van Bruil is duurzaam en vandalismebestendig. Het is nagenoeg onderhoudsvrij en heeft als bijkomend voordeel dat constructie en design in één element te verenigen zijn. Bovendien is beton een betaalbare bouwstof. Architectonische beton is daardoor ook met kleur en structuur een zeer concurrerend alternatief ten opzichte van andere gevelsystemen.

Bruil prefab

Bruil prefab levert al meer dan dertig jaar prefabbeton bouwelementen die een bijdrage leveren aan de architectuur en uitstraling van bouwwerken. Aan deze hoogwaardige elementen worden vaak extra eisen gesteld op het gebied van vorm, kleur en textuur. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Ga naar alle productgroepen

Wij maken voor u de volgende producten:


Meer projecten

Nieuwe projecten:

Nieuws voor Architecten