Bruil heeft een missie!

Het woningtekort, de circulariteitsopgave en het vinden van goede vakmensen lijkt binnen onze branche haast een onmogelijke opgave. Dat we het anders moeten doen in de bouw, dat is wel duidelijk. Maar hoe kunnen we dit effectief aanpakken en zorgen voor echte verandering? Geen loze beloftes, maar echte resultaten. Wij geloven dat het mogelijk is om het bouwproces te veranderen. Door digitalisering ontstaan nieuwe mogelijkheden om u sneller, eenvoudiger en op maat te bedienen. En natuurlijk willen we dit bereiken met zo min mogelijk gebruik van primaire grondstoffen. Wij bouwen immers voor de toekomst. Daarin lopen we graag voorop.

Met onze ambitieuze missie, slimme bouwproducten maken met minder materiaal, zijn we druk aan de slag gegaan en werken we elke dag weer aan die verandering. De belofte die u als klant van ons krijgt, is dat u hier profijt van zult hebben. Door onze producten beter te maken, willen we u als klant op voorsprong zetten. Een win-win situatie. Sneller, goedkoper en beter voor het milieu. Samen verbeteren en innoveren.

Door bijvoorbeeld te werken aan een circulaire bouwmethode, streven we ernaar om zoveel mogelijk grondstoffen te hergebruiken, waardoor het gebruik van nieuwe grondstoffen beperkt blijft. Waar in het verleden altijd eerst gekeken werd naar zogenaamde primaire grondstoffen, sturen we nu op recycling van sloopmaterialen. Hier kunnen we nog veel winst op behalen. Maar ook een eenvoudige besparing op verpakkingsmateriaal kan al grote resultaten bieden. Een kleine oplossing kan grote innovaties in gang zetten.

Zoals alle nieuwe ontwikkelingen zal ook deze niet zonder slag of stoot gaan. Maar wij geloven dat het kan. Uiteraard kunnen we dit niet alleen af. We nodigen u graag uit om mee te doen in deze ontwikkeling. Slimmer werken aan een bouw met toekomst. Begin vandaag.

Samenwerken? Mail via deze knop 

 

Onze missiepijlers