Duurzaamheid

Bruil heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. We zijn ons bewust dat, als we de aarde leefbaar willen houden voor de volgende generaties, we met zijn allen nu maatregelen moeten nemen.  

Als aannemer, producent en leverancier van cementgebonden producten en oplossingen helpt Bruil haar klanten met het efficiënt realiseren van bouwprojecten. Onze producten hebben vanwege hun lange levensduur een intrinsiek duurzaam karakter. Door tijdens onze inkoop, het productieproces en het transport de milieubelasting te minimaliseren en hergebruik van materialen te optimaliseren geven wij duurzaam bouwen concreet vorm.Ook werken wij aan het mogelijk maken van het hergebruik van onze producten aan het einde van de levensduur. Om dit te realiseren hebben wij verschillende thema's ontwikkeld. Klik op de thema's hiernaast voor meer informatie.  

Bruil Groen Geregeld

Ook in 2023 maken wij weer gebruik van 100% groene elektriciteit die in Nederland is opgewekt. Deze is gecertificeerd met het keurmerk Milieukeur wat de garantie geeft dat de afgenomen energie aan de duurzame voorwaarden voldoet.