Met onze silo-service en Bruil kelkvoegmortel kunt u snel en efficiënt naden of kelkvoegen vullen, bijvoorbeeld tussen systeemvloeren.

Heeft u geen ruimte voor een kraan, maar wilt u toch (inpandig) naden tussen vloerdelen vullen in een parkeergarage? Dan is onze kelkvoegmortel in combinatie met ons pompsysteem dé oplossing. Deze mortel is verkrijgbaar in sterkteklasse C30/C37 en is door zijn fijne korrelopbouw uitstekend verpompbaar over grote afstanden op uw project. U hoeft dus niet afhankelijk te zijn van kraan en kubel, maar kunt efficiënt en afvalvrij werken op de bouwplaats. Onze kelkvoegmortel is de perfecte betonmortel voor de naadjes.

Neem hier direct contact op

Meer over de Silo-service?

Toepassingen van kelkvoegmortel:

  • Naden vullen van kanaalplaatvloeren en breedplaatvloeren
  • Navullen van stalen buiskolommen (voor brandwerendheid)
  • Inpandig aangieten van vloerconstructies (daar waar je niet kan kubelen)

Kelkvoegmortel combineren met bulksilo en pompsysteem (silo-service)

Dankzij onze innovatieve silo-service kunt u kelkvoegen vullen zonder gebruik te maken van die dure torenkraan of telekraan. Ook voorkomt u transportbewegingen van betonmixers op uw bouwplaats of arbeidsintensief werk als kubelen. Kelkvoegmortel is zowel vanuit een bulksilo als vanuit een mini-silo te verwerken. De combinatie bulksilo en pompsysteem is ideaal, wanneer u inpandig te weinig ruimte heeft voor uw werkzaamheden. Bij ons pompsysteem wordt u altijd ondersteund door een ervaren Bruil operator die u helpt de naden te vullen van bijvoorbeeld een kanaalplaat.

Direct deskundig advies 
 

Ontdek de mogelijkheden van kelkvoegmortel

Wij begrijpen dat het naden vullen slechts een klein onderdeel van uw bouwproject is. Maar de kwaliteit staat of valt met de juiste soort mortel. Wilt u het kelkvoegen vullen liever uitbesteden? Dan brengen onze adviseurs u graag in contact met een van onze gespecialiseerde partners. Hiermee kunnen wij een complete oplossing aanbieden: van de levering van betonmortel voor de naadjes tot de mankracht voor uw project. Onze adviseurs kennen de dagelijkse praktijk en geven een graag een gedegen advies op maat. Zo weet u zeker dat u met Bruil kelkvoegmortel en onze silo-service de juiste oplossing in huis haalt. 

Ook leverbaar met mini-silo 

Naast een bulksilo is kelkvoegmortel ook leverbaar in combinatie met onze mini-silo‘s. Dit compacte systeem is uitermate geschikt om op de verdiepingsvloer te plaatsen, zodat u deze kunt integreren in uw eigen bouwproces. Ook wanneer u een beperkte hoeveelheid kelkvoegmortel nodig heeft, is een mini-silo vaak een goed alternatief. Met onze silo-service kunt u een aanzienlijke besparing op uw arbeidstijd realiseren. Dit kan resulteren in een gemiddeld 30% hogere dagproductie.

Direct advies

Veelgestelde vragen

Kunnen alle montagemortels worden verwerkt met de silo-service?

Nee, alleen de stel- en ondersabelingsmortel kunnen we aanbieden in een silo. Met één druk op de knop heeft u kant-en-klare mortel in uw kruiwagen.

Lees verder

Wat kan ik doen met gietmortel?

Met gietmortel kan je gains aanvullen en kolommen of stalen constructies ondergieten. Dit komt voor bij betonnen prefab kolommen of bij prefab wanden. Daarnaast kan je er ook kraanbanen en machinefundaties mee ondergieten.

Lees verder

Contactpersonen Montagemortel

Binnendienst droge mortels, Binnendienst

088-8118770 betonenmix@bruil.nl

* op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

(088) - 8118 770

* op werkdagen tussen 08:30 - 17:00


Bellen met verkoop: 088-8118770

Producteigenschappen

Producteigenschappen

  • Goede verpompbaarheid    
  • Sterkteklasse C30/37
  • Niet afhankelijk van kraan en kubel 

Toepassingen

  • Vullen van kelkvoegen in kanaalplaat- en breedplaatvloeren  
  • Vullen van stalen buiskolommen t.b.v. brandwerendheid
  • Inpandig aangieten van constructies  

Leveringsmogelijkheden

Zakgoed

Inhoud: 40 x 25 kg

KMS Silo

Inhoud: 7.000 kg

Bulk Silo

Inhoud: 22.000 kg

Big Bag

Inhoud: 1.000/ 1.500 kg

Mini Silo

Inhoud: 2.000 kg

Downloads

2 downloads bijgevoegd

Er zijn 2 downloads die bij dit product horen.

Kelkvoegmortel KVM374

Download

Kelkvoegmortel MSDS KVM374

MSDS (veiligheidsbladen)

Download

Kelkvoegmortel PI-blad KVM374

PI-blad


Ga naar alle productgroepen

Bekijk meer producten: