Nieuwbouw uitbreiding Sanorice

SanoRice verdubbelt hun productiecapaciteit in FoodValley regio. Bruil heeft het vertrouwen gekregen om deze uitbreiding te realiseren. De bouw is gestart net na de zomervakantie 2014 en is in februari 2015 opgeleverd.

SanoRice is één van de grootste private label producenten in reguliere en biologische rijst- en maïswafels en andere granen wafels/snacks ter wereld. Er zijn circa 350 medewerkers werkzaam, verdeeld over de Holding (hoofdkantoor) en de 3 fabrieken die verspreid zijn in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in de zogenaamde “Food Valley” te Veenendaal in Nederland. In de nabijheid van het hoofdkantoor is de productielocatie SanoRice Netherlands B.V. gevestigd.

Foodsafe

De bouw van deze uitbreiding is een bijzondere uitdaging vanwege de foodsafe eisen van de fabriek. In het ontwerp is hier al rekening meegehouden en tijdens de engineering en detailering heeft dit extra aandacht gevraagd. Daarbij hebben de werkzaamheden in de fabriek tijdens de bouw gewoon doorgang gevonden! Hiervoor heeft Bruil voorzieningen getroffen die ook aan de foodsafe eisen voldoen.

Meer informatie over Bruil producten? Lees hier meer.