Ook voor projecten in de industrie en infrastructuur

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we veel van bouwen in de industrie en infrastructuur. We kennen de uitdagingen, de benodigde veiligheidsmaatregels en kwaliteitseisen waar u mee te maken heeft. Gaat het om infrastructuur, dan is er haast bij geboden in verband met de krappe planning. Die geluidswal, brug of viaduct moet op het afgesproken tijdstip klaar zijn voor de volgende bewerking van uw onderaannemer. U zoekt daarom betrouwbare partners, die afspraken nakomen. Bruil kan u dan uitstekend van dienst zijn.

Ervaring met industrie en infrastructuur

Voor de industrie gaat het vaak om grote hoeveelheden gietmortel voor zware installaties zoals opslagtanks, schoorstenen of machinefundaties. Dankzij onze innovatieve silo-service oplossingen zijn wij instaat om binnen zeer korte tijd grote volumes mortel te verwerken. Wij zorgen ervoor dat u uw oplevering kunt halen.

Wat is onze handige silo-service?

In welke branche u ook werkzaam bent, onze silo-service is eenvoudig en gemakkelijk aan te passen aan elke bouwsituatie. Wij beschikken over diverse soorten silo’s en pompsystemen: van een mini met een capaciteit tot 2 ton, tot meerdere 22 ton bulksilo’s gecombineerd met een pompsysteem. Is er beperkte ruimte op de bouwplaats of moet een silosysteem direct na de werkzaamheden verwijderd worden? Dan biedt onze mobiele pompservice voor de industrie en infrastructuur uitkomst.

Innovatieve oplossing: onze mobiele pompaanhanger

Zeker in de infrastructuur moet snel en efficiënt gewerkt worden, en dat terwijl het vaak om grote hoeveelheden of oppervlakken gaat. Ook zijn er veelal beperkte voorzieningen voor water en stroom. Onze mobiele pompaanhanger biedt dan een geschikte oplossing. Wij zorgen voor een gespecialiseerde operator, die verantwoordelijk is voor een probleemloze verwerking van de mortel. U hoeft enkel te zorgen voor een professional aan het einde van de slang. Hiermee kunt u veel efficiënter en dus sneller werken. Hieronder een aantal praktische gegevens:

  • Constante hoogwaardige kwaliteit gietmortel
  • Efficiënte logistiek op en rond de bouwplaats
  • Mobiele installatie met eigen aggregaat en IBC watertank zijn optioneel
  • Gemiddelde dagproductie: circa 8 ton mortel
  • U bereikt ook de moeilijke plekken
  • Slanglengtes van ca 60 tot 80 meter

Advies op maat voor de industrie en infrastructuur

Wij weten dat uw project in de infrastructuur en industrie vraagt om specifieke oplossingen op maat. Overwerk, nachtwerk en/of weekendwerk behoren dan ook tot de mogelijkheden. U kunt altijd terecht bij onze ervaren commercieel technisch adviseurs voor deskundig en vrijblijvend advies. Aan de hand van uw wensen denken wij mee over de juiste mortelsoort en silo-service oplossing. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bouwproject in de industrie en infrastructuur.