Het Bruil feest dat je niet wil missen!

Welkom op de speciale pagina van het Bruil feest! Er staat iets leuks te gebeuren! Denk strand, water, natuur, loungen, hapje, drankje, gezelligheid en...actie! Samen met je Bruil collega’s. 

Wij zijn er trots op dat we een uitdagende en inspirerende visie en missie hebben neergezet. De kansen van digitalisering willen wij aangrijpen om slimme bouwproducten te maken met minder materiaal, zodat we in 2025 een voorbeeld in de markt zijn.

Feestelijke mijlpaal

Onze visie en missie vragen natuurlijk om actie.  En om een team dat daar helemaal klaar voor is.  Want er is een sterk staaltje teamkracht nodig om 
onze doelstellingen te bereiken. Dus daar gaan we aan werken met álle medewerkers / collega’s van Bruil. Op een ontspannen én actieve manier.
Wij nodigen je uit voor een uniek personeelsevent, waarbij de verbindende kracht van Bruil centraal staat. Het event vindt plaats op zaterdag 23 juni van 11.00 tot 21.00 uur op het recreatieterrein van Watergoed in Valburg.

Locatie Watergoed

Watergoed is een plek die in iedereen het beste naar boven haalt. Het is stoer, ongepolijst en ligt direct aan het strand van de recreatieplas van Slijk-Ewijk onder de rook van Arnhem en iets boven Nijmegen. Daar staan twee originele tipi’s voor ons klaar met een zomerse sfeer en een adembenemend uitzicht over het water. Neem hier een kijkje. 

Wat gaan we doen?

We kunnen je in ieder geval verklappen dat we er een hele gezellige, informele, actieve en hopelijk zomerse dag van willen maken.  Het is geen sportdag :) maar een aanbod van diverse activiteiten. Voor ieder wat wils!  

Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:
N.t.b.  Vertrek met bussen vanuit  diverse vestigingen
11:00 uur Ontvangst
11:30 uur Start gezamenlijk programma
12:00 uur Lunch
13:00 uur Expeditie Bruil!
18:15 uur Mogelijkheid tot omkleden en opfrissen
18:30 uur Festival Food met muziek
21:00 uur  Vertrek met bussen naar diverse vestigingen

Kledingadvies

Sportief en neem reservekleding mee.  Je hebt de mogelijkheid je daar op te frissen. Neem ook zonnebrand of zonbescherming mee (bijv. petje).  Schoenen: sportschoenen en neem een tweede paar mee voor de avond. 

Meld je aan!

Deze dag wil je natuurlijk niet missen, dus meld je hieronder meteen aan. Wil je gebruik maken van de bussen die we inzetten? Dan kun je dat direct aangeven en kiezen vanaf welke locatie.