Welkom bij de Bruil Duurzame ideeën box!

Slimme bouwproducten met minder materiaal!

Een ideeën box voor duurzame initiatieven, waar we jouw ideeën en innovaties verwelkomen om onze betonproductie en -processen te verduurzamen. Bruil heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Om de aarde leefbaar te houden voor de volgende generaties, zullen we met zijn allen nu maatregelen moeten nemen. Maar wij hebben niet alle kennis in huis en zijn altijd opzoek naar inspiratie van buiten ons bedrijf!

Waarom is duurzaamheid belangrijk voor ons?

Wij focussen op lange termijn, Bruil is een familiebedrijf en bestaat al meer dan 100 jaar. Bewust van het feit dat we ons bedrijf in bruikleen hebben voor een volgende generatie. Daarom zijn wij op zoek naar het verlagen van ons aandeel in de CO2-uitstoot in de betonsector. Zo streven wij naar een betere leefomgeving voor onze toekomstige generaties. 

Hoe werkt het?

  1. Deel uw ideeën: Heb jij een (innovatief) idee om onze betonproductie duurzamer te maken? Laat het ons weten! Gebruik het formulier hieronder om jouw ideeën in te dienen.
  2. Reactie: Ons (duurzaamheids)team zal jouw ideeën zorgvuldig evalueren op potentieel voor verduurzaming en de haalbaarheid binnen onze bedrijfspraktijken. Je krijgt binnen een week reactie. 
     

Samen kunnen we een verschil maken!

Doe vandaag nog mee aan onze ideeën box en help ons om onze betonproductie en -processen te verduurzamen. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst voor de bouwsector en de planeet.