Terug naar overzicht

Woonstede en Bruil tekenen contracten Park Reehorst Zuid

Geplaatst op door MarCom

Op het terrein waar tot eind 2014 de werkplaats van Bruil stond, komen nieuwe eengezinswoningen. Op woensdag 8 april ondertekenden directeur Marian Teer van Woonstede en directeuren Hans en Dirk-Jan Bruil de contracten voor afname van 40 woningen van Bruil.

Aan de zuidzijde van de Reehorsterweg is Bruil al volop bezig met de voorbereidende werkzaamheden, zodat na de bouwvak met de bouw van de eengezinswoningen kan worden begonnen. Hiervan neemt Woonstede 40 woningen af voor verhuur. De eerste 26 worden eind 2015 opgeleverd. De overige 14 in 2016. Marian Teer: “We zijn verheugd dat woningzoekenden in september 2015 via huiswaarts.nu op deze mooie woningen kunnen reageren”.

Park Reehorst
Park Reehorst betekent wonen in een bestaande nieuwe wijk. Tussen de Zandlaan, de Oude Kerkweg, de Diedenweg en de Sportlaan in Ede komen 240 nieuwe koop- en huurwoningen. De bouw van de eerste woningen start in augustus 2015. De laatste woningen worden in 2020 opgeleverd. Door de verschillende typen woningen ontstaat er een afwisselend straatbeeld. Een groen en centraal gelegen park maakt de wijk compleet. Winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn al in de buurt beschikbaar. Net als goede uitvalswegen en station Ede-Wageningen.

Op de foto: Marian Teer geflankeerd door Hans (l) en Dirk-Jan Bruil (r) op de plek waar straks gebouwd gaat worden.