Terug naar overzicht

Volop kansen en faciliteiten in Park Reehorst

Geplaatst op door Marketing en communicatie

Op woensdag 14 september hebben Bruil en de gemeente Ede de koopovereenkomst getekend voor de bouwgrond in de nieuwe woonwijk Park Reehorst in Ede.

Bruil kan hier circa 90 nieuwe woningen gaan ontwikkelen. Nu Bruil de grond in haar bezit heeft, zijn de voorbereidende werkzaamheden van start gegaan. De bouw van de eerste woningen zal naar verwachting eind november van start gaan.

Duurzaamheid
De eerste fase van de circa 90 geplande woningen, bestaande uit 24 duurzame woningen voor Woonstede, worden aangesloten op de bio-energie centrale. Dit betekent dat de woningen op een duurzame manier worden verwarmd, teneinde de CO2 uitstoot van de wijk te verminderen.

Wonen en werken
Park Reehorst is gelegen tussen de Zandlaan, de Oude Kerkweg, de Diedenweg en de Sportlaan in Ede. In de periode 2015-2020 staan er nog ongeveer 240 woningen gepland voor dit gebied. Park Reehorst wordt ontwikkeld door Bruil, Synchroon, Woonstede en de gemeente Ede. In het zuidelijke gedeelte van het gebied, waar ook de bio-energie centrale gelegen is, is ook ruimte voor kleinschalige bedrijvigheid in het Reehorst Business Park Ede. Hier zijn volop kansen te behalen voor ondernemers gericht op voeding, techniek en technologie, gezondheid en facilitaire dienstverlening.

Voor meer informatie over Park Reehorst: www.parkreehorst.nl

Voor meer informatie over Reehorst Business Park Ede: www.reehorst-ede.nl