Terug naar overzicht

Overeenkomst Bruil prefab en Slokker Bouwgroep

Geplaatst op door Gerard van Engelenburg

Bruil prefab heeft overeenstemming bereikt met Slokker Bouw te Huizen voor de productie en levering van de prefab beton voor het project Hogekwartier te Amersfoort. De eerste fase leveringen zijn in juni 2014.

Het project

Zoals op de website www.hogekwartier.nl te lezen: De stad als voortuin, groen in de achtertuin. Lekker wonen tussen stad en groen! Het Hogekwartier is de nieuwe stadswijk van Amersfoort. Sfeervol en levendig door de mix van wonen, werken, leven en genieten. Daarnaast woon je in het Hogekwartier dicht bij alles, familie, vrienden, werk en alle voorzieningen die je nodig hebt. De komende jaren worden in totaal 800 nieuwe eengezinswoningen en appartementen in het Hogekwartier gebouwd. Deze opdracht heeft betrekking op Hogekwartier veld 01.

 

Wat doet Bruil prefab?

Bruil verzorgt in opdracht van Slokker Bouw  de productie van alle benodigde prefab voor dit werk, zoals   Door de complexiteit, omvang en speciale betonsoorten is dit een werk wat goed past bij Bruil prefab. Het grootste gedeelte is architectonische prefab in een speciale kleur wit.

 

Details

Opdrachtgever: De Alliantie
Architect: JSA Rotterdam (http://www.jsa-rotterdam.nl)
Constructeur: Goudstikker-De Vries

Hoofdaannemer: Slokker Bouwgroep Huizen