Terug naar overzicht

Eerste resultaten Green Deal Beton

Geplaatst op door Edo Peet

Op 30 januari 2014 is het eerste jaarverslag van ‘Concreet 1.0’ officieel overhandigd aan Koen de Snoo, directeur duurzaamheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Koen de Snoo, directeur duurzaamheid van het ministerie van Innovatie en Milieu (links) neemt het jaarverslag van Concreet 1.0 in ontvangst van de voorzitter van de werkgroep Concreet 1.0 Mantijn van Leeuwen van CRH, leverancier van bouwmaterialen (rechts)

 

Green Deal Beton presteert boven verwachting 

‘Concreet 1.0’ is een eerste stap in de Green Deal verduurzaming betonketen. Vanuit MVO Nederland werken sinds 2011 ruim 30 bedrijven en brancheorganisaties aan deze Green Deal, met als doel een 100 % duurzame betonketen in 2050. Bruil maakt vanzelfsprekend onderdeel uit van deze Green Deal. 

Koen de Snoo waardeert dat het MVO Netwerk Beton de eerste concrete resultaten laat zien. "Het ziet er goed uit, alhoewel jullie zelf relativeren dat dit nog maar een eerste stap is. Die transparantie en eerlijkheid spreekt mij aan in dit jaarverslag'... Lees hier het volledige bericht en het jaarverslag.


Ga voor meer informatie naar onze MVO pagina en lees meer.