Terug naar overzicht

Succesvolle Gevel beurs!

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

Vormvrijheid met architectonisch beton

Afgelopen week spraken wij u wellicht tijdens Gevel2016 in Rotterdam. Zo niet, dan inspireren wij u graag alsnog met de mogelijkheden van architectonisch beton.

Wat gaat u doen als u in alle vrijheid van vorm, kleur en structuur een gevel kan ontwerpen? Wij stelden deze vraag aan drie gerenommeerde architecten, namelijk Mies Architectuur, Kokon en Studioninedots. Op onze stand was het eindresultaat te zien.

 Gevel door Bruil        Gevel gemaakt door Bruil      Gevel ontworpen door Bruil

Ultraslanke balkons en trappen

Ons innovatieve merk Hi-con verwonderde tijdens de beurs menig architect met het slanke design van de balkonplaat in combinatie met uitkragingen tot maar liefst 3,5 meter. Naast de oneindige mogelijkheden in maatwerk, is dit topdesign in ultrahogesterktebeton nu ook in een aantal standaard afmetingen en verankeringsopties leverbaar: Hi-con Easy Connect.

Architectonisch beton uit de printer

Bruil heeft concrete stappen gemaakt op het gebied van '3D-printrevolutie' in de bouw. Op de beurs Gevel2016 en op Material XP toonden we drie 3D-geprinte objecten. Elk ongeveer 1,60 meter hoog en in een zeer hoge resolutie geprint, in wit en gekleurd beton. Met deze techniek willen we in de toekomst meer vrijheid creëren voor ontwerpers. Zodat we binnen enkele jaren onderscheidende ontwerpen betaalbaar voor u kunnen realiseren.

Bent u architect en wilt u nu al aan de slag met de mogelijkheden van 3D beton printen? Meld u dan via deze link aan voor de workshop en seminar “Vormvrijheid voor architecten” op 12 mei. 

 

De stand van briul