Terug naar overzicht

Bruil Vitaalste bedrijf van Gelderland

Geplaatst op door Afdeling marketing & communicatie

"Bruil is een absolute koploper op het gebied van duurzame inzetbaarheid", zegt Van den Hoogenband. 

"Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten. Maar vitaliteit op de werkvloer gaat veel verder dan dat. Het gaat om de juiste houding als je achter een bureau zit, het gaat om stress verminderen, maar ook over goed slapen."

Een werkgever speelt daar volgens Van den Hoogenband een belangrijke rol in. ,,Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Kortom: ze zijn duurzaam inzetbaar. Werkgevers die hiervoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers. Dat bewijst Bruil als geen ander."

De voormalig zwemmer bracht Bruil vandaag een verrassingsbezoek. De Gelderse winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De landelijke winnaar neemt het stokje dan over van Klok Onderhoud en Afbouwgroep uit Assen, dat zich nu Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen.

Lees meer.... (bron: Ede Stad)

Bruil scoort volgens de jury het hoogst als het gaat om strategie, gezondheid en vitaliteit, cultuur en leiderschap, gezond ondernemen, flexibiliteit, communicatie en betrokkenheid. 

Lees ook meer NU.nl

Bekijk hier hoe Pieter van den Hoogenband ons vorige week verraste.