Hoe overtuig ik de klant van onze kracht?

Jamai van Galen
Verkoopleider montagemortels

Als verkoopleider ben ik veel onderweg. Ik pendel elke week tussen het westen en het oosten om klanten en bouwplaatsen te bezoeken. Mijn uitdaging? De klant overtuigen van de kracht Bruil: wij verkopen geen product, maar een proces dat gericht is op het gemak en de efficiënte voor onze klanten. Heel mooi om daar elke dag met mijn team het verschil in te maken.

Hoe ver wil je komen?

Bij Bruil krijg ik alle vrijheid en ruimte om ongebaande paden te verkennen. Dat heeft me destijds doen besluiten om voor Bruil te kiezen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad, want het blijkt de ideale plek om mijn ambities waar te maken. Iedere dag haal ik energie uit mijn werk en belangrijker nog: uit de mensen om mij heen. Hun enthousiasme en waardering voor wat ik doe zorgen ervoor dat ik altijd met plezier aan het werk ga.

Bruil is een typisch familiebedrijf. Wat dat in de praktijk betekent? Dat je terecht komt in een hechte club, waarbij er alle ruimte is voor jouw frisse kijk op ons werk. Daarnaast zijn er volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat is jouw vraag?

Wil je meer weten over mijn vak of ben je benieuwd hoe het is om bij Bruil te werken? Laat het me gerust weten, ik beantwoord graag je vragen! Klik hier.