Amstelkwartier kavel C2

Architectonische prefab op hoog niveau!
Samen met Vink bouw Nieuwkoop en Architectenbureau Studioninedots  hebben we als Bruil prefab al geruime tijd overleg gehad over het project Amstelkwartier kavel C2 te Amsterdam.

Inmiddels kunnen we u melden dat we overgaan tot realisatie van het project en gaan we als Bruil prefab alle prefab leveren voor dit project.

Prefab beton:
In de ontwerpfase heeft Bruil prefab geadviseerd over de ophanging van de balkons. Deze waren eerst in staal en hout bedacht maar de wens was om deze in hoogwaardige architectonische prefab uit te voeren. Het uitvoeren van de hoogwaardige witte kleur die de architect Metin van Zijl voor ogen had is iets wat heel goed bij ons past en waar we veel ervaring mee hebben. Waar dit voor veel anderen mogelijk een uitdaging was zou de ophanging mogelijk voor nog meer vraagstukken hebben gezorgd. Maar ook hier hebben we met onze constructeurs een goede oplossing aangedragen waarmee ook de hoofdconstructeur Van Rossum BV  uit de voeten kon.
Niet alleen alle prefab aan buitenzijde maar ook de casco binnenwanden worden, naar de wens van projectleider Bas Kok, in prefab beton uitgevoerd evenals de trappenhuizen met de fraaie betontrappen die met een kwartdraai worden uitgevoerd.

Een prachtig project wat op een mooie manier tot stand is gekomen die past bij de manier zoals Bruil in de markt bekend staat. De samenwerking die we ‘De verbindende kracht’ noemen.