Terug naar overzicht

Bruil vacatures!

Geplaatst op door Mens & werk

Wij hebben weer een drietal openstaande vacatures erbij! Heb jij energie voor tien, een gezonde dosis nieuwsgierigheid en zin om samen te werken aan vernieuwende oplossingen binnen een groeiende organisatie?

Ben jij een gedreven chauffeur die de bouwplaats pas verlaat als de klant een meer dan tevreden gevoel heeft? Dan zij wij in Apeldoorn (standplaats) op zoek naar jou! Solliciteer naar de functie van chauffeur Bulktransport.

of 

Durf jij het aan medeverantwoordelijk te zijn om onze productie van droge mortel draaiende te houden en te zorgen voor een schone en veilige omgeving voor klanten, collega's en jezelf? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken. Solliciteer naar de functie van assistent mengmeester. 

of

Stel je eens voor… topdrukte bij een productie-eenheid en dan ineens is er een storing aan de machine. De productie ligt stil. Wat ga jij doen terwijl collega’s of klanten op je vingers kijken? Hou jij van uitdaging, ben jij een leergierige monteur en zelfstandig? Wij hebben jouw hulp in Apeldoorn nodig om het productieproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Solliciteer naar de functie van Onderhoudmonteur. 

Kijk ook op werken bij Bruil voor meer informatie.