Terug naar overzicht

Bereikbaarheid Bruil tijdens Bouwvak

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

De bouwvak gaat weer beginnen na deze week – en daarmee ook de gewijzigde openingstijden bij Bruil. Om verwarring en ongemak te voorkomen, zetten we deze tijden graag even voor je op een rij:

Voor dringende vragen kunt u Bruil planning 088-8118 770 bellen. Zij zullen u doorverbinden naar de juiste persoon.

De receptie van Bruil is gesloten vanaf 20 juli  tot en met 10 augustus. 

De planning van Bruil Mix is geopend tijdens de gehele vakantieperiode. Onze Bruil mix planning is te bereiken op: 088- 8118  770  (bereikbaar tussen 8:30 uur tot 16:00 uur )

De planning van Bruil Beton is alleen in week 32 minder bereikbaar, namelijk tussen 9:00 uur en 16:00 uur.  Onze Bruil beton planning is te bereiken op: 088 - 8118 760 

Vestigingen: 

Bruil prefab:  Onze locaties Geertruidenberg, Veenendaal en Weert zijn gesloten van maandag 27 juli  t/m vrijdag 14 augustus.  Vanaf 17 augustus zijn alle locaties weer geopend. 

Betoncentrales: Deventer en Wageningen blijven tijdens de bouwvak open om u betonmortel te kunnen leveren. De overige vestigingen zijn gesloten. 

Bruil Mix / Coba: Tijdens de bouwvak worden eventuele bestellingen geleverd.  

Hopelijk zorgt bovenstaande informatie ervoor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wat ons rest, is je een hele fijne vakantie te wensen.