Holland ConTech Matchmaking Meetup

Op donderdag 6 juli 2017 is Bruil gastheer voor de Matchmaking Meetup van Holland Contech. Dit exclusieve event vindt plaats op onze productielocatie aan de Neonstraat 31 in Ede. 

Tijdens deze middag maakt u in korte tijd kennis met een aantal interessante startups. Tevens is er ruim gelegenheid om op informele wijze in contact te komen met andere toonaangevende bedrijven in de bouw. De middag staat in het teken van innovatie. Dit is ook het onderwerp van de keynote spreker Gijs van Wulfen. 

PROGRAMMA:
13:30 – 15:00 Speciale bijeenkomst exclusief voor leden van Holland ConTech & Holland PropTech
15:00 – 15:45 Matchmakingborrel met drankje en hapje.
15:45 – 15:55 Welkom door Bruil
15:55 – 16:05 Sabine en Wouter over ConTech en PropTech ontwikkelingen
16:05 - 16:20 2 pitches van startups, live matchmaking met de aanwezigen.
16:20 – 16:50 Inspirerende keynote van Gijs van Wulfen
16.50 – 17:15 3 pitches van startups en live matchmaking met de aanwezigen.
17:15 – 18:00 Vervolg matchmakingborrel met drankje en hapje.

Keynote van Gijs van Wulfen (Auteur van het managementboek van het jaar 2017)
Hiermoet je bij zijn! Gijs zijn winnende boek is getiteld 'Het Innovatiedoolhof' waarin innovatie simpel wordt gemaakt.
Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien word je tegengehouden door een gebrek aan tijd en middelen. Of je weet niet goed wat de eindklant wil. En veel collega’s schepen je af omdat zij hun nek niet willen uitsteken. Gijs van Wulfen is grondlegger van de VOORT innovatiemethode. De VOORT innovatiemethode verdubbelt de effectiviteit van jouw innovatieproces. Gijs helpt organisaties effectief te starten met innovatie en het bedenken van nieuwe producten en diensten.
Gijs was in 2013 een van de eerste Influencers bij Linkedin en heeft daar meer dan 250.000 volgers. In 2014 werd Gijs nummer 6 in de internationale bloggers top 40. Gijs is keynote speaker bij verschillende grote internationale evenementen. In 2006 kwam zijn eerste boek ‘Nieuwe Producten en Diensten Bedenken’ uit. Recent schreef hij de bestseller ‘The innovation Expedition’, dat inmiddels in zes talen is verschenen. Gijs inspireert mensen als keynote spreker op (inter)nationale innovatieconferenties of managementbijeenkomsten. De lezingen van Gijs worden getypeerd als informeel, vol humor en entertainment.

Ontmoet vele Startups
Omarm nieuwe technologie om je business te vernieuwen, ontdek welke nieuwe technologie voor jou relevant kunnen zijn. Samenwerking met startups zorgt voor nieuwe energie en dynamiek in jouw organisatie.
Al ruim 360 Nederlandse startups hebben we geïdentificeerd die relevant zijn voor de bouw-, vastgoed- en infrasector. En elke dag komen er nieuwe bij. Welke technologie is voor jou interessant? Welke pas je al toe? Waarmee kun je het verschil gaan maken of jouw business model vernieuwen?
Tijdens onze Matchmaking Meetups ontdek je steeds 5 nieuwe startups of innovaties. Ontmoet de founders en andere innovators en laat je inspireren. Deze keer natuurlijk 5 startups met duurzame oplossingen voor bouw, vastgoed en infra.
Ontmoet andere Innovators Leg nieuwe verbindingen, ga nieuwe samenwerkingen aan. Dat kan door nieuwe business te generen met partners in nieuwe technologieën zoals: Virtual / Augmented Mixed Reality, Drones, Robotica, Slimme Sensoren, Nieuwe Materialen, Big Data, Slimme software, Blockchain, Smart Energy, Smart Buildings, Sociale Innovatie en Circulaire Economie.

Bruil
Tijdens deze Matchmaking Meetup is Bruil onze host. We zijn te gast in hun moderne fabriek, wat sowieso een bezoek waard is!
En dan nog iets! We maken het je nog makkelijker om met de juiste mensen in contact te komen. Vooraf maak je kenbaar met welke startup, grownup, klant of partner jij in gesprek wilt en wij faciliteren dat!

Referenties:
Daan van der Vorm (VORM):Ik vond het een geweldig leuke middag. Er was vanmiddag veel nieuwe energie en een paar hele leuke nieuwe dingen. Dus ik heb echt genoten. Super middag. Ik sluit aan bij jullie platform.”

Anne-Wil Lucas (StartupDelta): Ik vind het een super initiatief om op deze manier de bouw te vernieuwen. Het is heel belangrijk dat heel veel startups de bouw helpen om die bouw duurzamer en innovatiever te krijgen. Dit concept waarbij je heel kort pitcht en waarbij er eigenlijk bewust wordt gevraagd wie of wat heb je nu nodig. Dat is volgens mij de manier om dat te doen. Dus super initiatief.”

Peter Lammertink (Heembouw):De organisatie van de Matchmaking Meetup was niet alleen heel leuk om te doen, het heeft ons ontzettend veel opgeleverd! Mijn hele organisatie werd ineens gemotiveerd en betrokken bij innovatie en nieuwe technologie. Na het event vertelden onze medewerkers ook hoe trots ze zich voelden om gastheer te zijn van zo'n club innovators.”

Jan van der Doelen (ING):Inspirerend, alleen al vanwege het feit dat er 6 inspirerende pitchen zijn gedaan. Er leuk dat ING haar verhaal mocht vertellen om de bouwsector verder te helpen in haar eigen ontwikkeling om met ConTech dan bouwbedrijf te worden.”

Didier Vermeiren (Rialto):Wij focussen op eigenaars van commercieel vastgoed en dan de gemandateerde makelaars die voor die eigenaars werken. Holland PropTech brengt het ecosysteem samen waar wij naar op zoek zijn.”

Henk Homberg (ERA Contour): Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik weet wat jullie doen met startups. Ik ben heel erg voor innovatie. Maar wat ik vanmiddag heb gezien en de tempo waarin het gebeurt, ik ben er van onder de indruk. Fantastisch moeten jullie blijven doen.”

Fries Heinis (Bouwend Nederland): “We hebben innovaties nodig, daar hebben we innovatief vermogen bij nodig. Van bedrijven maar ook mensen van buiten de bedrijven en de sector. Dit is een prachtig voorbeeld waarin partijen bij elkaar komen. En daar geeft Bouwend Nederland graag een impuls aan.”

Caroline Beelen (G&S Vastgoed): “Ik vond het onwijs leuk dat er vandaag zo ontzettend veel verschillende startups waren. Ook vanuit de verschillende hoeken en zeker voor de projectontwikkeling op verschillende manieren inzetbaar.”

Tickets zijn hier verkrijgbaar!