InfraTech 2017

Wie gaat hier overheen?
Ervaar het slanke design van Hi-Con bruggen zelf op InfraTech 2017.

De InfraTech beurs is dé beurs voor alles wat met infrastructuur te maken heeft. Het thema van de beurs is dit jaar slim verbinden. Hiermee is InfraTech dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de hele infrasector. InfraTech 2017 legt met diverse nieuwe initiatieven meer dan ooit de focus op innovatie en trends.

Hi-Con is als relatief nieuwe toetreder op de markt voor kunstwerken, aanwezig op deze beurs. In hal 6 (Infra Innovaties), standnummer 6.100, heten wij u van harte welkom én kunt u zelf ervaren hoe het is om over een ultraslanke brug van high performance concrete te lopen. Door de toepassing van dit innovatieve materiaal, zijn ultraslanke ontwerpen binnen handbereik van architect en opdrachtgever. We ontwikkelden al diverse bruggen in samenwerking met ipv Delft en Pieters Bouwtechniek. Prachtige kunstwerken, die ook nog eens meer dan 200 jaar meegaan en onderhoudsvrij zijn. Wie gaat hier overheen?

De beurs vindt plaats in Ahoy Rotterdam. De beurs start op 17 januari en eindigt op 20 januari. Hieronder staan de openingstijden van de beurs.

Di 17 januari 10 -18 uur
Wo 18 januari 10 -21 uur 
Do 19 januari 10-18 uur
Vr 20 januari 10-16 uur


Wilt u deze beurs gratis bezoeken? Maak dan gebruik van deze link. 

Meer informatie over Hi-Con? Bezoek http://www.hi-con.nl