Fluitend aan de slag met de Bruil Silo-service

Het is tijd om uw bouwplaats efficiënter in te richten. Werkt u met droge montagemortels? Dan heeft u te maken met sjouwwerk, onnodige kraanbewegingen, rondslingerende zakken mortel en veel afval. Als het tegenzit wordt de mortel ook nog eens verkeerd gemengd of is de mortelkwaliteit niet constant. 

De oplossing

Voor deze problemen hebben wij de oplossing: de Bruil silo-service. Dat is één en al gemak. Geen gesjouw met zakgoed en stofvrij. Met een gegarandeerd efficiëntere bouwplaatslogistiek. Ervaar het zelf en ontvang van 24 mei t/m 19 juni 2018 een gratis bouwradio bij afname van een mini-silo met drie bigbags montagemortel.

Bij welke montagemortels krijgt u een bouwradio?

Sneller en efficienter 

Met de Silo-service werkt u sneller en efficiënter. En dat bespaart u en uw opdrachtgevers geld. Bovendien belast u uw bouwend personeel minder, wat leidt tot minder stress – en meer gefluit - op de bouwplaats. 

De Bruil bouwradio 

Ga fluitend aan het werk met een gloednieuwe sfeermaker op de bouwplaats en perfecte aanvulling op de silo-service: de Bruil bouwradio. Een radio met DAB+, FM frequentie en MP3 speler. 

Iedereen verlost van de zakken droge mortel, de stofwolken en het rondslingerende afval? Mooi, zet de operator aan het werk en de Bruil bouwradio aan!  

U ontvangt de Bruil bouwradio ter waarde van € 99,95 gratis bij afname van een mini-silo met drie bigbags montagemortel. 

Vraag nu de Silo-service met bouwradio aan via onderstaand formulier of neem contact op met Jamai van Galen!

*Actievoorwaarden
Maximaal één bouwradio per klant bij afname van een mini-silo met drie bigbags montagemortel in de periode van 24 mei t/m 19 juni 2018. Op= Op!

 


Aanvragen silo service met bouwradio