Terug naar overzicht

Nieuw! Een bedrijfspand dat meegroeit met uw bedrijf

Geplaatst op door Bruil

Unica, IMd, Bruil en Matsumoto Architects introduceren een nieuw modulair bouwsysteem voor MKB-ers met groeipotentie. Tijdens de Week van de Bouw, op GEVEL 2015 kunt u kennis maken met dit unieke concept.

Bezoek de website: www.mkbgroeiconcept.nl

Bedrijfshuisvesting voor snelgroeiende MKB-ers

MKB-ers die toe zijn aan een eigen bedrijfspand, staan tegenwoordig voor een lastige keuze:  Speculeren op de verwachtte groei of passend bouwen voor de huidige bedrijfsomvang? Bouwen op de groei is risicovol en brengt extra kosten met zich mee. Bouwen zonder extra ruimte kan leiden tot een vroegtijdige verhuizing. Speciaal voor deze groep snelgroeiende mkb-ers is er nu het Moduliare groeiconcept. Een bedrijfspand dat meegroeit met uw bedrijf. 

 

 

Kies zelf uw aannemer

Bouw uw modulaire kantoorpand - met of zonder bedrijfshal-  met vaste ketenpartners van formaat. Alle bouw- en installatiecomponenten zijn op elkaar afgestemd. U kunt, samen met de architect, de best passende oplossing voor dit moment samenstellen. Ook de toekomstige uitbreidingen kunnen in het plan opgenomen worden. De installatietechniek is voorbereid op uitbreiding in de toekomst. Uniek daarbij is dat de keuze van de aannemer voor u als opdrachtgever in principe vrij is. Wij informeren u hier graag over.

 

Modulair groeiconcept: het bouwsysteem

U heeft een stuk grond en bouwt in eerste instantie alleen naar de huidige behoefte en bedrijfsomvang. Wij ontwerpen een modulair pand dat bij groei van uw bedrijf eenvoudig uit te breiden is. Bijvoorbeeld met een exta verdieping op het kantoor of een uitbreiding van de bedrijfshal. Door de moduliaire bouwconcept kan een uitbreiding snel en tegen de laagste kosten gerealiseerd worden.

 

 

Korte bouwtijd, lage instapprijs

Doordacht gebruik maken van de kennispartners dat is onze basis, de constructie van het gebouw ligt in principe al op de plank gereed, door gebruik te make van uitwerking in 3D/BIM modellen kunnen we snel werken met een korte bouwtijd tegen een hoge kwaliteit. De gevel is flexibel en kan snel worden geproduceerd. En dat alles tegen een lage instapprijs. Tevens kunnen we financieren, we zijn landelijk opererend en kunnen desgewenst Breeam certificering aanbieden.

 

Modulair variëren met gevels

De gevels bestaan uit prefab beton sandwichelementen die u met onze architect kunt indelen. We beschikken over diverse afwerkingsstructuren en materialen. het gevelsysteem kan op iedere betonkolom van het skelet worden verankerd. De voordelen: een flexibele gevel, vrij indeelbare gevelpanelen, losse opzet van kantoor en bedrijfshal (of combi) in dezelfde materialen, modulair geïsoleerd gevelsysteem in sandwich.

 

Woningbouwvariant groeiconcept

De woningbouwvariant is ook zeer geschikt voor meerlaagse appartementen. Vrije indeelbaarheid en een slimme toevoeging van Hi-Con balkonmodules en galerijzones maken deze appartementen aantrekkelijk om in te wonen. 

 

Bezoek ons op Gevel 2015

Het Modulair Groeiconcept is een initiatief van: Unica, IMd, Bruil en Matsumoto Architects.  Kom naar de stand van Bruil op Gevel 2015; C.083, hal 3. Of kijk op voor meer informatie op: www.mkbgroeiconcept.nl.

 

Voor meer informatie:

Edward Verschoor

Conceptmanager Bruil prefab

E-mail: info@mkbgroeiconcept.nl

Tel: 06-23 93 54 87