Terug naar overzicht

Hi-Con op Architect@Work

Geplaatst op door Marketing en communicatie

Op woensdag 14 en donderdag 15 september stond Hi-Con Nederland met een ambitieuze stand op Architect@Work in Ahoy Rotterdam. Op deze toonaangevende beurs, die dit jaar voor het eerst in Nederland werd gehouden, werden enkel bedrijven toegelaten die echte innovatie konden laten zien.

De zesde editie van Architect@Work stond in het thema van 'Architectuur en Water'. Meer dan 200 bedrijven uit verschillende landen hebben de afgelopen twee dagen bewezen waarom zij innovatie op de markt kunnen brengen. Natuurlijk kon Hi-Con hier niet aan ontbreken.

Hi-Con Air
Wij toonden op onze stand onze innovatieve Hi-Con Air. Hiermee is het mogelijk om een 'balusterloze' glazen balustrade te bevestigen op trap of balkon. Het resultaat is een zeer strakke en minimalistische uitstraling.

Met Hi-Con Skins inspireerde wij de beursgangers graag met een modulair gevelsysteem van slechts 20 mm dikte in high performance concrete. Dit stapelbare systeem kan functioneel worden toegepast in een gevel of kan dienen als decoratief wandpaneel.

Architect@Work was een groot succes, Hi-Con wil haar complimenten geven aan de organisatie en bedankt iedereen die ons heeft bezocht op Architect@Work 2016.

Meer weten over de ultraslanke trappen van Hi-Con? Klik dan hier.