Terug naar overzicht

Eerste editie Bruil run is een feit!

Geplaatst op door Marketing en communicatie

Op zaterdag 10 december was de eerste editie van de Bruil run: een georganiseerd hardloopevenement in de bosrijke omgeving van Wageningen.

Deze bewolkte, regenachtige dag hield ons niet tegen: meer dan 130 collega’s, familie en vrienden kwamen bij elkaar om samen te lopen voor onze vitaliteit én de strijd tegen kanker. Met dit evenement sloten we het vitaliteitsprogamma van 2016 af, om ons weer vol positieve energie te kunnen focussen op het volgende jaar!

Rennen voor Harry
In de periode voorafgaand aan de Bruil run hebben we, onder de naam ‘rennen voor Harry, geld ingezameld voor de KWF Kankerbestrijding, specifiek voor het onderzoek van oncoloog Harry Hendrikse naar longkanker.

Er is een totaalbedrag van € 2.500,- verzameld door de donaties van collega’s, familie, vrienden én externe sponsoren, waaronder Charly Green, ATAG Verwarming en Big Brother Ede. We willen dan ook alle donateurs hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Hiernaast hebben we overheerlijk fruit mogen ontvangen van Vitamine & Zo en is de bedrukking van onze Bruil run hardloopshirts gesponsord door Runnersworld Ede.

 

De positieve kracht van Bruil
2016 heeft in het teken gestaan van het Bruil vitaliteitsprogramma, waarmee we zijn uitgeroepen tot Vitaalste Bedrijf van Gelderland 2016