Terug naar overzicht

Bruil bouw VCA** gecertificeerd

Geplaatst op door Edo peet

Bruil bouw VCA** gecertificeerd

In februari van dit jaar is Bruil bouw, met ondersteuning van Aboma Advies, gestart met de opzet en implementatie van een nieuw VGM beheerssysteem ( Veiligheid Gezondheid Milieu). Ons uiteindelijke doel was om ons te certificeren voor VCA**. Volgens Patrick Elting, bedrijfsleider bij Bruil bouw, zal VCA** het veiligheidsbeleid aanscherpen en borgen. “Veel van VCA doen we al, zegt Patrick. Certificatie zorgt er voor dat we de puntjes op de i gaan zetten en dat het goed wordt vastgelegd”.

Begin september is Bruil bouw door Aboma Certificatie geaudit. In twee intensieve dagen zijn naast het systeem ook de projecten De Culinaire Vakschool ROC in Amsterdam en het project Parc Ganuenta in het Zeeuwse Colijnsplaat (luxe vakantiewoningen) bezocht.

Tijdens de certificatie audit zijn er geen tekortkomingen geconstateerd, “dit is iets waar we trots op mogen zijn , zegt Patrick. We hebben er met elkaar hard aan gewerkt en dat wordt nu beloond”. Harry Spies, lead auditor bij Aboma, vatte het als volgt samen in de evaluatie: “ondanks dat het nog een jong systeem is, is het goed geborgd. De benadering van de medewerkers is  positief, het besef van de noodzaak voor veiligheid is hoog. Ik geef Bruil Bouw dan ook een positief advies voor VCA**”

Uiteraard is er nog ruimte voor verbetering zegt Patrick. Deze verbeterpunten worden opgepakt en opgelost.  

Heeft u vragen over het VGM systeem bij Bruil bouw, neem dan contact op met Patrick Elting via telefoonnummer 0318-671717.