Terug naar overzicht

Bruil behaalt certificaat MVO Prestatieladder Niveau-3

Geplaatst op door Bruil MVO

Bruil heeft het certificaat MVO prestatieladder Niveau-3 behaalt. Het certificaat staat voor een praktische invulling van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het certificaat is geldig voor alle werkmaatschappijen, inclusief Coba & Hi-Con NL, binnen Bruil.

Bruil is enkele jaren actief met de invulling en uitvoering van het MVO beleid. Door vragen uit de markt, o.a. over aansluiting bij BREEAM-NL, hebben wij met behulp van de MVO prestatieladder onze inspanningen op dit gebied gecertificeerd. Het management systeem dienst als kapstok voor ons totale MVO beleid en het zal bijdragen tot een hoger bewustzijn bij onze medewerkers.

De MVO prestatieladder voorziet in de behoefte om vanuit maatschappelijke betrokkenheid duurzame ontwikkeling concreet, objectief en aantoonbaar te maken. De ladder komt daarmee tegemoet aan de groeiende vraag vanuit de markt om inspanningen op het gebied van MVO transparant, meetbaar en erkend te krijgen. Met name het stakeholdersmanagement sluit aan bij onze gedachte dat duurzaam ondernemen iets is wat we samen in de keten oppakken en oplossen.

Zoals gezegd, krijgen wij steeds vaker de vraag of wij voldoen aan BREEAM. BREEAM-NL is hét instrument om integraal de duurzaamheid van nieuwe gebouwen, bestaande gebouwen, gebieden en sloopprojecten te meten en te beoordelen.

Het certificeren voor de MVO prestatielader Niveau-3, i.c.m. onze producten en diensten, geeft ons alle middelen om aan de klantvraag te voldoen. Bruil is hiermee de partner voor projecten onder BREEAM! Een partner met een eigen, door DGBC gecertificeerde, BREEAM-nl expert. 

Een kopie van het certificaat MVO prestatieladder Niveau-3 van Bruil kunt u hier downloaden.

---

Heeft u meer vragen over deze onderwerpen neem dan gerust contact op met onze MVO- manager: Edo Peet op e.peet@bruil.nl of 088-8118717.