Terug naar overzicht

Onze beursprimeurs op Gevel 2016!

Geplaatst op door Marketing en Communicatie

Hoe kunt u het maximale uit uw ontwerp halen met minimaal materiaalgebruik? Deze vraag daagt ons uit om de grenzen van ultrahogesterktebeton te verkennen. Onze slanke Hi-Con trappen en balkons bieden u ongekende mogelijkheden in design en constructie.

Verankering Hi-Con balkons aan kanaalplaat

Het nieuwbouwproject Varne Buiten in Heiloo heeft onze primeur. Een unieke mogelijkheid om balkons met stalen schoenen aan de kanaalplaatvloer te bevestigen.
Dat biedt kansen voor droge stapelbouw in appartementen. De stalen schoen kan in de ruwbouwfase worden meegenomen, terwijl het balkon pas in de afbouwfase gemonteerd hoeft te worden. Zonder noemenswaardige onderstempeling. Deze innovatieve verankeringstechniek ziet u in onze stand op GEVEL 2016. Kijk voor meer informatie op de Hi-Con website.

De esthetische revolutie van 3D-beton printen

Bruil ontwikkelt een 3D-printer voor architectonisch beton. Met 3D-betonprinting gaat er een wereld van nieuwe mogelijkheden voor u open. Van één bijzonder bouwelement tot complete parametrisch gevormde gevels, in echt unieke en zeer fijne betonstructuren. In onze stand op GEVEL 2016 laten we u graag de laatste ontwikkelingen zien.

Wij dagen ú uit!

Als u volledig vrij zou zijn in vorm, kleur en textuur, welke gevel zou u dan ontwerpen? Wij hebben deze vraag voorgelegd aan drie gerenommeerde architecten en hun ontwerpen vormgegeven in beton. Bezoek onze stand op GEVEL 2016 en raak geïnspireerd door één van de drie uitdagingen.

Heeft u zich nog niet geregistreerd? Schrijf u dan in voor gratis toegang tot GEVEL 2016 en bezoek onze stand  in hal 1, stand D054.